Centar za strane jezike Metafora

Jovana Stojsavljevića 47 
11186 Beograd (Zemun) 
M: 060/373‑9045

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-17:00
Utorak Tu
14:00-22:00
Sreda We
09:00-17:00
Četvrtak Th
14:00-22:00
Petak Fr
09:00-17:00
Subota Sa
09:00-17:00
Nedelja Su
ne radi

Centar za strane jezike Metafora osnovan je 2007. godine sa namerom da svojim polaznicima kroz praktičnu i kreativnu nastavu omogućimo sticanje novih znanja i istovremeno uživamo u učenju i druženju. Verujemo da se verni klijenti stiču isključivo kvalitetnom i adekvatnom uslugom, te je zadovoljstvo naših klijenata i naše zadovoljstvo.

Nastava u školi zasnovana je na savremenim metodama i prilagođena različitim nivoima znanja. Literatura koju koristimo standardizovana je i obogaćena autentičnim audio i video materijalima. Dominiraju programi izdavačkih kuća Oxford University Press i MacMillan za engleski, kao i SGEL, Difusión i Edinumen za španski jezik. Osnovna literatura i dodatni materijali uračunati su u cenu kurseva i obezbeđeni za svakog polaznika. Pored toga, svim polaznicima obezbeđujemo i propratni materijal kao što su sveske, olovke i materijali za vežbanje.

Kursevi za sve jezike osmišljeni su kao seminari u okviru kojih se kroz tematske celine obrađuje gradivo predviđeno za odgovarajući nivo znanja. Takođe, praktikujemo debate, seminare i konsultacije kao temelj za jednostavno, brzo i zanimljivo sticanje konverzacijskih sposobnosti. Naši predavači poseduju dugogodišnje iskustvo u realizaciji nastave, a njihova glavna odlika je ljubav prema profesiji i stranim jezicima. Spremni smo da svakom polazniku ponaosob posvetimo potrebno vreme i pažnju.

Ukoliko posedujete predznanje iz engleskog ili španskog jezika, ali niste sigurni na kom nivou, nudimo vam mogućnost besplatnog testiranja. Testiranja se održavaju u prostorijama škole i traju maksimalno 30 minuta, nakon čega sledi pregled testa, njegova analiza i konsultacije.

Vođeni činjenicom da se sve što učimo u prijatnom ambijentu i vedroj atmosferi bolje pamti i usvaja, časove smo obogatili brojnim kreativnim i zanimljivim aktivnostima. U nastavi je zastupljen grupni rad, rad u paru, ali i individualni rad u kome se polaznici susreću sa zanimljivim i realnim situacijama.

Škola stranih jezika Metafora nudi veliki broj popusta za stare i nove polaznike. Pozivamo vas da nas kontaktirate i uverite se zašto smo najbolji izbor za vas.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost