Centar za strane jezike Merryland Academy

Bulevar Milutina Milankovića 25  
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/7138‑648
M: 060/143‑4663

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-22:00
Utorak Tu
08:00-22:00
Sreda We
08:00-22:00
Četvrtak Th
08:00-22:00
Petak Fr
08:00-22:00
Subota Sa
09:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

Škola stranih jezika Merryland specijalizovana je za učenje engleskog i nemačkog jezika. Svojim polaznicima nudimo opšte, konverzacione i strukovne kurseve, kao i pripremu za polaganje međunarodnih ispita. Svi kursevi organizovani su u skladu sa Zajedničkim Evropskim Okvirom (Common European Framework of Reference for Languages), a nastavu vode diplomirani profesori sa višegodišnjim iskustvom u radu. Svi naši predavači konstantno uče i usavršavaju svoje znanje u zemlji i inostranstvu.

Naša najveća snaga leži u timskom radu i velikom naporu i vremenu koje ulažemo u stručni rad, što su tokom našeg dugogodišnjeg iskustva u nastavi polaznici umeli da prepoznaju. Svim polaznicima možemo ponuditi visok kvalitet nastave koju izvode stručni i visokomotivisani profesori engleskog jezika. Trudimo se da nastava uvek bude kreativna i obogaćena mnoštvom dodatnih materijala. Udžbenici koje koristimo su moderni i međunarodno priznati.

Svim našim budućim i sadašnjim polaznicima nudimo:

  • Veliki izbor kurseva - od početnih koraka do priprema za polaganje međunarodnih ispita
  • Maksimalnu prilagodljivost Vašim zahtevima i ciljevima
  • Besplatnu proveru znanja
  • Sadržajno osmišljene programe prožete dugogodišnjim iskustvom u nastavi
  • Stručnost - svi naši profesori poseduju dugogodišnje iskustvo u praksi i prate savremene trendove.

Grupe se formiraju prema uzrastu i nivou znanja. Naš cilj je da svaki polaznik stekne praktično i upotrebljivo znanje koje pruža konkuretnost na tržištu rada i efikasniju upotrebu jezika u različitim situacijama. Ono što odlikuje i izdvaja Merryland je entuzijazam i predanost poslu. Nudimo Vam prijatno iskustvo i druženje uz dinamičnu, zabavnu i kreativnu nastavu, prilagođenu svim starosnim dobima.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost