Centar za negu tela ActiveBio

Krilova 1/A  
21101 Novi Sad 
T: 021/571‑915
M: 062/819‑0049

Pored masaža, tretmana celulita i masnog tkiva, Centar Active Bio nudi usluge iz oblasti prihvaćenih alternativnih metoda – kvantne medicine i Reiki kao i psihološku podršku i savetovani rad za decu i roditelje.

Naš slogan je “Prvi korak ka zdravijem životu”


Preventiva je način na koji brinemo o sebi i svom zdravlju i pravi put do njegovog očuvanja. Sa jedne strane tu su masaže, u ponudi su pored tajlandske i: relax, terapeutske, sportske, anticelulit, aroma terapeutske, masaže vulkanskim kamenjem, refleksologija sa dijagnostikom, limfna drenaža, duo - masaža u paru, kraljevska masaža).

Funkcionalnom analizom stanja organizma, jednom od metoda kvantne medicine, proverava se stanje kompletnog organizma. To uključuje i savetovanje za efikasnije savladavanje stresa i zdraviji način ishrane, prilagođen individualnim potrebama.

Pored raznovrsnih masaža, alternativne – kvantne medicine, u Centru ActiveBio pružaju i psihološku podršku i savetovani rad za decu i roditelje.

U masažama koristimo vrhunska masažna ulja, hladno ceđena ulja BeGreen i mirisne masažne sveće Marrakesh.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost