Catra home fashion

Dobračina 76 
11000 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/263‑8812
M: 062/229‑073

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-20:00
Utorak Tu
09:00-20:00
Sreda We
09:00-20:00
Četvrtak Th
09:00-20:00
Petak Fr
09:00-20:00
Subota Sa
10:00-17:00
Nedelja Su
ne radi

Catra home fashion je brend koji proizvodi estetski osvešćen i visokokvalitetan nameštaj od kože i punog drveta. U fabrici koju odlikuje porodična atmosfera već više od deset godina stvaramo nameštaj koristeći savremenu visoku tehnologiju u kombinaciji sa ručnom izradom. Negujemo visoke estetske vrednosti, odgovorno poslovanje i ekološku svest, a ono što nas izdvaja je ljubav prema detaljima. Zahvaljujući ovoj kombinaciji, uspeli smo da oblikujemo nameštaj koji udobnošću, kvalitetom i dizajnom može da se meri sa proizvodima najboljih proizvođača u svetu nameštaja.

Veliku pažnju posvećujemo kvalitetu i dizajnu. Imamo veoma visoke kriterijume kada je u pitanju odabir materijala i završna obrada, jer smatramo da ova kombinacija rezultira luksuznim proizvodom visoke udobnosti. Naš cilj je da stvaramo samo nameštaj vrhunskog kvaliteta, klasičnog, odmerenog i vanvremenskog dizajna. Dizajn temeljimo na klasičnim vrednostima, ali ne plašimo se eksperimentisanja novim formama i načinima izrade.

Fleksibilnost je ono što nam omogućava da stvorimo nameštaj po Vašoj meri, koji nosi lični pečat i odgovara potrebama pojedinačnog kupca. Koristeći princip "tailor made", možemo da napravimo sve što poželite i izađemo u susret Vašim specifičnim željama. Zadovoljstvo kupaca motiviše nas da budemo još bolji i prepoznatljiviji.

Catra nameštaj će Vaš prostor učiniti toplim i udobnim, jer ga odlikuju elegancija i monumentalnost. Svi komadi nameštaja dizajnirani su tako da vremenom dobiju patinu koja im povećava vizuelnu vrednost i pruža šarm. Zbog toga je Catra nameštaj izbor ljudi koji cene udobnost i dugotrajnost.

Pored Catra Loft izložbenog salona u Dobračinoj 76, otvoreno je još jedno mesto na kojem možete pogledati naš nameštaj. Posetite nas u novom jezgru gradskog života na Dorćolu, na adresi Dobračina 54, u ambijentu u kojem naš nameštaj u potpunosti dolazi do izražaja.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost