Cantina de Frida

Karađorđeva 2-4 
11000 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/218‑1107
M: 060/365‑4021

Radno vreme

Ponedeljak Mo
11:00-02:00
Utorak Tu
11:00-02:30
Sreda We
11:00-02:30
Četvrtak Th
11:00-03:00
Petak Fr
11:00-03:00
Subota Sa
11:00-03:30
Nedelja Su
23:00-24:00

Kategorije

Pogodnosti

Svake večeri sem nedelje, živa svirka. Parking, letnja bašta, vegetarijanski meni, Internet

Kartice

Sve kartice, sem Diners-a

U prostoru inspirisanom velikom strašću za životom koju je imala legendarna meksička umetnica Frida Kalo sreću se prijatelji i uz kvalitetnu hranu i piće slave život. I to je tajna čuvene Fride, klub-restorana na obali Save.

Cantina de Frida uspešno će zadovoljiti i najprefinjenije ljubitelje kvalitetne hrane i opuštajuće atmosfere. Bogatim asortimanom hrane i pića privlačimo posetioce iz svih krajeva sveta. Jelovnik i enterijer restorana oslikavaju argentinsko-špansku kuhinju, ne zaostajući nimalo u prenošenju sve njene ljubavi, strasti i energije. Naši vrhunski kuvari svojom kreativnošću i stručnošću doprinose odličnoj usluzi restorana, čineći ga cenjenim i posećenim mestom.

Specijaliteti na našem meniju su mnogobrojni i teško je izdvojiti samo jedan, a mnogo je onih koje Vam od srca preporučujemo. Tu je španska grilovana kobasica "Frida Chorizo de la casa", najčešći izbor naših gostiju, zatim "T-bone asado", "Roštilj za prijatelje", a kada poželite da se zasladite probajte "Dijegove palačinke" ili čokoladnu "Mračnu tajnu".

Od samog početka restoran se izdvojio od objekata sličnog karaktera tako što se trudio da svojim gostima, pored izuzetnog jelovnika, obezbedi i kvalitetnu zabavu. Klupskom karakteru doprineo je poseban muzički program koji se organizuje šest dana u nedelji. Pored toga, u Fridi se svaka dva do tri meseca organizuju koncerti na kojima su do sada gostovali: Hari Mata Hari, Neno Belan, Bajaga i instruktori, Nina Badrić, Sergej Ćetković, Massimo Savić, Cubismo, Kubalkanika, Salsa e Punto, Soulfingerski itd.

Sigurni smo da je uživanje u jelima koja nudimo, uz jedinstvenu atmosferu, nezaboravan doživljaj o kojem ćete pričati! I zato, dobrodošli na mesto gde slavimo život i uživamo u trenutku!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost