Cantina de Frida

Karađorđeva 2-4 
11000 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/218‑1107
M: 060/365‑4021

Radno vreme

Ponedeljak Mo
11:00-02:00
Utorak Tu
11:00-02:30
Sreda We
11:00-02:30
Četvrtak Th
11:00-03:00
Petak Fr
11:00-03:00
Subota Sa
11:00-03:30
Nedelja Su
23:00-24:00

Kategorije

Kartice

Sve kartice, sem Diners-a

Pogodnosti

Svake večeri sem nedelje, živa svirka. Parking, letnja bašta, vegetarijanski meni, Internet

Koja je tajna uspeha dobrih klubova? Šta je to što goste rado vraća u neki restoran? Po čemu se pamte noći provedene u dobrom raspoloženju?

Život, energija i strast...

Sjedinjeni na jednom mestu, u klub-restoranu Cantina de Frida, čine da zanimljivo mesto postane omiljeno. Čine da dobro mesto postane legendarno.

U prostoru inspirisanom velikom strašću za životom koju je imala legendarna meksička umetnica Frida Kalo sreću se prijatelji i uz kvalitetnu hranu i piće slave život. I to je tajna čuvene Fride, klub-restorana na obali Save.

Restoran zadovoljava najprefinjenije želje ljubitelja kvalitetne i ukusne hrane i prijatne atmosfere. Širokim asortimanom uspevamo da ugostimo različite klijente sa svih strana sveta. Jelovnik i enterijer restorana oživljavaju argentinsko-špansku kuhinju, sa svim ukusima strasti, ljubavi i energije. Vrhunski kuvari i pažljiv odabir namirnica, uz male kulinarske tajne i odličnu uslugu, čine da Frida bude cenjena i posećena.

U Fridi se najčešće uživa uz grilovanu začinjenu špansku kobasicu „Frida Chorizo de la casa“, grilovani odležani goveđi stek „T-bone asado“ i „Roštilj za prijatelje“ – tiganj sa goveđim ražnjićem, krmenadlom, kebabom, španskom kobasicom, hrskavim krompirima i začinjenim salsama. Ako još niste probali naše „Dijegove palačnike“, niste bili u Beogradu, niste osetili poeziju ukusa i apsolutno zadovoljstvo zalogaja, niste istinski uživali u slatkišu... U Fridi se čuvaju mnoge tajne, a najtraženija od svih je „Mračna tajna“ – čokoladni ples u ritmu strasti i energije, protkan ljubavlju i osmesima – mi se smeškamo dok ga pravimo, a vi dok u njemu uživate.

Od samog početka restoran se izdvojio od objekata sličnog karaktera tako što se trudio da svojim gostima, pored izuzetnog jelovnika, obezbedi i kvalitetnu zabavu. Klupskom karakteru doprineo je poseban muzički program koji se organizuje šest dana u nedelji. Pored toga, u Fridi se svaka dva do tri meseca organizuju koncerti na kojima su do sada gostovali: Hari Mata Hari, Neno Belan, Bajaga i instruktori, Nina Badrić, Sergej Ćetković, Massimo Savić, Cubismo, Kubalkanika, Salsa e Punto, Soulfingersi, itd.

Sigurni smo da je uživanje u jelima koje nudimo, uz jedinstvenu atmosferu, nezaboravan doživljaj o kojem ćete pričati! I zato, dobrodošli na mesto gde slavimo život i uživamo u trenutku!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost