Calculus poslovno knjigovodstveni softver

Studentski trg 19 
11000 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/2626‑155, 2626‑236

Počevši od 2004. godine, preduzeće Calculus uspešno posluje u domenu pružanja softverskih i finansijskih usluga. Calculus je nastao zahvaljujući dugogodišnjoj, uspešnoj saradnji stručnjaka iz nekoliko različitih oblasti u koje spadaju finansije, knjigovodstvo, kao i izrada poslovnih i knjigovodstvenih aplikacija.

Naš tim odlikuje se velikim znanjem koje se svakodnevno dopunjava i usavršava kroz saradnju sa preduzećima iz različitih branši. Zahvaljujući tome, naš kadar je danas stručan za veliki broj oblasti u kojima naši partneri posluju (proizvodnja, marketing, turizam i ugostiteljstvo, izdavaštvo, maloprodaja i veleprodaja, import, export itd.).

Ostvarili smo uspešnu saradnju sa mnogim preduzećima iz Švajcarske, Italije, Grčke, Slovenije i mnogih gradova u Srbiji i Crnoj Gori. Među njima su preduzeća svih veličina i struktura, kako iz privatnog, tako i iz društvenog sektora. Svojim saradnicima nudimo kompletnu uslugu, uključujući projektovanje, ali i izradu i uvođenje poslovnog softvera, kao i usluge iz oblasti finansija i knjigovodstva, čime unapređujemo ne samo naše, već i poslovanje naših partnera.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost