C Orthopan

Cvijićeva 130 
11120 Beograd (Palilula) 
T: 011/2752‑849
M: 069/130‑1301

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-20:00
Utorak Tu
08:00-20:00
Sreda We
08:00-20:00
Četvrtak Th
08:00-20:00
Petak Fr
08:00-20:00
Subota Sa
09:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

C Orthopan - Snimanje zuba

C Ortophan nalazi se u Beogradu, na Paliluli. Kod nas možete da obavite digitalno snimanje zuba, digitalni ortopan, kraniogram, 3D snimanje maksilanih sinusa, snimanje maksila i mandibule u CBCT tehnologiji, a možete da zatražite i cefalometrijske analize za orodonte.

Digitalno snimanje zuba savremenim aparatima

Digitalno snimanje zuba ima dvostruku prednost: dobija se najprecizniji snimak, a nivo zračenja je minimalan. Oprema za snimanje zuba pripada kategoriji savremene opreme kod koje je zračenje svedeno na najmanju moguću meru, jer je zdravlje i bezbednost pacijenata naš prioritet.

Kao sjajna pomoć prilikom stomatoloških implanata, ovi snimci olakšavaju i omogućavaju lakši posao kasnije u stomatološkim ordinacijama. Konusno zračenje je omogućilo prikaz, i to trodimenzionalni, anatomskih struktura. A šta je ovde prednost? Zračenje je mnogo manje nego kod klasičnih CT uređaja, a ujedno i jedan od najmodernijih pristupa stomatološkoj dijagnostici.

  • Svako snimanje se obavlja pomoću najsavremenije opremljenim rendgenskim mašinama, uz minimalno zračenje pacijenata.

  • Inženjeri medicinske radiologije sprovode snimanje, kako bi ono bilo veoma sigurno i kako bi sigurnost bila na prvom mestu. Među vodećima smo što se tiče stomatološkog rendgena u Srbiji. To garantuje nova tehnologija i savremeni uređaji koje posedujemo i uz čiju pomoć radimo.

  • Snimci su Vam dostupnu bukvalno nakon nekoliko minuta i nema čekanja danima da dobijete željene rezultate.

  • Ne treba se zakazivati, imamo radno vreme koje odgovara svakome od 8 do 20h radnim danima, a subotom nešto kraće od 9 do 15h. Obezbeđen Vam je i besplatan parking u trajanju od jednog sata.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost