• BNB Ketering

  Jelisavete Načić 1 
  11108 Beograd (Stari Grad) 
  T: 011/322‑6029

  Kategorije

  BNB Ketering Beograd


  BNB Ketering je deo grupacije Ur Klub MPC koji se, između ostalog, keteringom bavi preko 30 godina. Zahvaljujući ovako ozbiljnom višedecenijskom iskustvu, u mogućnosti smo da ponudimo najlepše slane i slatke zalogaje, koje pripremamo u spostvenom pogonu za proizvodnju pekarskih proizvoda, kao i u sopstvenoj kuhinji usklađenoj sa važećim HACCP standardom.

  BNB Ketering nudi uslugu pripremanja i dostave hrane za sve vrste proslava - ketering za rođendande, svadbe, korporativne proslave, krsne slave, svečane prijeme, žurke i druge privatne proslave.

  Takođe, u našoj ponudi je dostava hrane za zaposlene tj. firme. Izbalansiran i kompletan obrok koji se sastoji od supe ili čorbe, glavnog jela, salate i deserta moguće je naručiti svakog dana.

  Ketering za predškolske ustanove i škole jedna je od najvažnijih usluga u našoj ponudi. U BNB keteringu smo prepoznali značaj pravilne ishrane dece, pa smo u svoju ponudu uvrstili raznovrsne, ukusne i pre svega kvalitetne obroke kojima snabdevamo vrtiće i škole.

  Usluga iznajmljivanja stručnog i profesionalnog osoblja je, takođe, deo naše ponude. Za sve vrste vaših poslovnih i privatnih proslava, sa manjim ili većim brojem ljudi, možete angažovati naše osoblje koje će vašim gostima pružiti kvalitetnu uslugu i vrhunsko posluženje.

  2017. godine otvorili smo i svoj restoran, Rustic GastroPub, uređen u rustičnom stilu i odličan kako za svakodnevno uživanje, tako i za organizovanje svih vrsta proslava.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost