BN BOS Outlet Tržni centar

Batajnički drum 1 
11080 Beograd (Zemun) 
T: 011/3162-739, 3162-748
BN BOS Outlet Tržni centar
Stalne akcije, sniženja, popusti...

BN BOS Outlet Tržni Centar ili BN BOS „kuća od obuće“ na koju su se, kupujući uz „vikend popust“ od 20 posto, navikli mnogi stanovnici Beograda, Zemuna, Novog Beograda i zemunskih prigradskih naselja nalazi se na adresi Batajnički drum br. 1 kod Galenike.

Outlet ponudu na I spratu Tržnog Centra BN BOS na oko 4.500 m2, osim naše ponude, muške, ženske i dečije obuće, odeće Rifle, galanterije i veša činiti poznate domaće firme i njihovi brendovi kao sto su: N-Sport, Sport Vision, Converse, Hermes, Magaza,Ecco, Labrador, Planeta sport, David Jones, Brug, Fareti, Labrador. U prizemlju centra - Đak Sport, Abito, Peacocks, Golden lady.

Osim najveće ponude robe sa sniženim cenama ili popustima u Srbiji, tu smo da vam boravak i kupovinu učinimo prijatnijim i ugodnijim, sa kafe barom na I spratu njegovom atraktivnom letnjom baštom, takođe i u prizemlju, prijatnom atmosferom i muzikom. Ispred Tržnog Centra je veliki parking, pored koga je još jedan kafe bar sa letnjom baštom, autoperionicom i prostorm oplemenjen zelenilom.

Naravano, naveli bismo da kod nas možete doći i u kupovinu namirnica u M-Rodić, zatim tehnike u Tehnomaniju, drogeriju i apoteku Lilly, prodavnicu mobilnih telefona Media Mobile, kućnog alata u prodavnici Uradi sam ili eventualno razmenite svoj novac u menjačnici.

Enterijer BN BOS Outlet Tržnog Centra je savremeno i atraktivno osmišljen, posebno podređen nameni Outlet-a.

BN BOS u Srbiji posluje već skoro dve decenije. Trudimo se da uprkos raznim okolnostima koje su našu zemlju zadesile u predhodne dve decenije izađemo u susret našim kupcima sa kvalitetnom ponudom i razumnim cenama, kako devedesetih, tako i danas sa konceptom Outlet-a.

S obzirom na tokove i razvoj sadašnje svetske ekonomske situacije, neosporno je da će se sve više kupovati u Outlet Tržnim Centrima, gde se može pronaći kvalitetna roba poznatih proizvođača po znatno nižim cenama.

Radi pojašnjenja, OUTLET je mesto u kome se prodaju artikli iz kolekcija poznatih svetskih proizvođača, najčešće iz prethodne, ili aktuelne sezone po znatno sniženim cenama, popustima ili akcijskim ponudama. Svakako, mesto za ekonomičnu i pametnu kupovinu.

Ideja za otvaranje OUTLET Tržnog Centra je nastala pre više od 5 godina kada smo uvideli kakvim će se tokovima kretati tržište roba široke potrošnje u Srbiji i regionu posebno naše branše. Mogli bismo da kažemo da će BN BOS kupcu uvek nuditi kvalitetan proizvod primereno njegovim mogućnostima, a to je ujedno i naš cilj.


Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus-a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2016 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu