Bex express kurirska služba

  • (4 recenzije)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Opis

Bexexpress, brza pošta koja u Beogradu ima 14 lokacija na kojima možete predati ili preuzeti svoju pošiljku.

Ono što nas najbolje predstavlja je dugogodišnje poverenje naših korisnika, kao i sigurna i pouzdana usluga.

Ukoliko želite da pošaljete pošiljku možete pozvati neki od naših call centar brojeva, i naši ljubazni operateri će prokucati vaš nalog.

Kategorije

Recenzije

Kokan Bacilovic
Kokan Bacilovic

Najgora kurirska sluzba , i svi u gradu mi se zale na tu kurirsku sluzbu. Trebala mi je stici posiljka i danas me je samo jedanput zvao kurir na mobilni ali zbog mog posla bio sam nedostupa, ipak posle kad mi je stigo propusten poziv pozvao sam taj broj vise puta ali mi se niko nije javljao , da bi mi posle pola sata stigla poruka da je moj paket u procesu povratka. Kada sam pozvao kol centar rekli su mi da je kurir dva dana pokusao da me pozove i nije mogao da me dobije. A ja sam samo danas bio nedostupan jer sam juce ceo dan bio kuci i bio sam dostupan ali me niko nije zvao, a i kad sam narucivao paket ja sam ostavio adresu ali njih eventualno mrzi da dodju do vrata. Magacin te Bex kurirske sluzbe se nalazi u Zajecaru a ja sam iz Bor i rekli su mi da treba da dodjem u Zajecar po posiljku , pa koliko ce mene da kosta gorivo da odem do Zajecara i da se vratim i jos treba da platim postarinu. Ma tu kurirsku sluzbu treba ZATVORITI

  • 19-01-2022
Igor Naumov
Igor Naumov

Najlošija kurirska služba, gledajte da je zaobiđete u širokom luku. Tu se ne zna ni gde je pošiljka ni kurir za dostavu. Devojka iz centrale ga zove par sati kao i ja, ali telefon zvoni i niko se ne javlja. Pa sad razmislite dali je pametno slati paket preko njih jer postoji mogućnost da se taj paket misteriozno izgubi sa kurirom i kombijem zajedno, a o novcu koji tom prilikom gubite sigurno kao i mušteriju koja taj paket čeka je zagarantovana. Dali je u pitanju Vlaška magija ili bezobrazluk ostaje da otkrijete sami!

  • 05-10-2021
Ivana Rajic
Ivana Rajic

Jako ljubazni i postuju rok, ako i postoji neki problem jave se i pitaju da li moze nesto kasnije!

  • 04-08-2021
Jelena Stanojevic
Jelena Stanojevic

Umeju da budu ljubazni

  • 31-08-2019
Napiši recenziju

Ocena:

Pogrešni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.