Bex express kurirska služba

1 9
9 recenzija
Pančevački put 60 
11210 Beograd (Palilula) 
T: 011/6555‑000
M: 066/3555‑000

Kategorije

Recenzije (9)

Bex express kurirska služba
4
5
Bilja Grujic
Za razliku od ostalih za mene je kurirska sluzba bex jedna od boljih. Kurir uvek donese paket na vreme i kada ga zamolim da mi dostavi na drugoj lokaciji to uvek vrlo rado ucini
Bex express kurirska služba
1
5
Marinela Radovic
Doziveti da vas kurir psuje na sred ulice i vredja jer trazite paket koji bespravno zadrzava i nece da isporuci, van svake pameti! Lazarevac ima najgoreg i najnevaspitanijeg kurira koji ne zasluzuje ni dinar da plate koju 'zaradi' bahatoscu, bezobrazlukom i nekulturom!
Bex express kurirska služba
1
5
Bazdar Miro
Divljaci. Grafičku karticu za računar voze i šutiraju po Srbiji od 22.08. do 05.09. - 15 dana za isporuku! Naravno, grafika stigla u deformisanom pakovanju i polomljena. Nije prvi put. Poštarinu kurir naplati odokativno, a isporuka je: 'Ajd izađi gore na ulicu!'. A za kurira bi trebalo odvojiti ceo dan. Od 8 do 16:00 će doći, pa ti čekaj. Ako promašiš.... Da može 0 bi im dao. Inače, ne naručujem više ništa što je vezao isključivo za BEX isporuku. Niko nije sjajan, BEX JE DNO DNA.
Bex express kurirska služba
1
5
Jelena Gutić
KATASTROFA! Zamolila sam da dostava ne bude u ponedeljek već u utorak, utorak su došli u tom trenutku nisam bila kod kuće. Zvala sam kurira, bezuspešno. Zamolila sam da ne vrate pošiljku već da isporuče sutra dan, ili da mi kažu gde je šofer da ga nađem, nisu mi uslišili molbu. Inače upitanju je bio lek za dete. Kažu trebali ste nekom da ostavite. Infornisala sam ih da je otac slep čovek i da nije bilo moguće njega obavezati, ali.... Nikad više BEX, baš sam bila povređena, nehumano do koske. Dajem jednu zvezdicu jer za 0 ne postoji mogućnost.
Bex express kurirska služba
1
5
Cica Mica
Najgora moguća kurirska služba.
Već više puta sam sa njima imala negativno iskustvo, a sada je prevršilo svaku meru!
Pošiljka koja je poslata 24.aprila i dalje nije stigla.
Ljude mrzi da rade svoj posao za koji su plaćeni!
Dno dna!!!!!
Bex express kurirska služba
1
5
Maja Vuksanovic
Zaista najgora kurirska sluzba. Ceo dan cekam posiljku ne mrdam od kuce a kurir se ne javlja na telefon i uopste se ne pojavi! Sramota.
Bex express kurirska služba
1
5
lepa seka
Najgora moguca kurirska sluzba!Kada sam poslala paket sa otkupninom pokusali su da mi ukradu novac!!!Posto se kurir nije pojavljivao sa novcem pozvala sam call centar gde su mi stalno pomerali dolazak kurira,a na kraju dana su mi rekli da se javim sutra ujutru.Posto sam sledeceg dana putovala na odmor pozvala sam ih odmah ujutru da bi mi neljubazne operaterke rekle da njima pise da je novac meni dostavljen juce.Rekla sam im da to nije istina a oni meni da ce me kurir pozvati.Naravno nije pozvao i opet sam zvala call centar da bi mi rekli da kurir kaze da je novac dostavio komsinici??!!Poludela sam,kakvoj komsinici ko jos sme novac tek tako da da nekom drugom!Posle sto poziva call centru,kuriru(koji se nije javio)pozvala sam postsbsku inspekciju,a operaterki u call centru rekla da cu kurira prijaviti policiji.Zatim se kurir javio sa pricom da je 'KOLEGA POGRESNO ISPORUCIO NOVAC' i da ce mi doneti novac za pola sata.Dosao je posle sat vremena sav preplasen i dao mi otvorenu kovertu,pocepanu onako kao da je neko na brzinu otvorio.Pitala sam ga sta je ovo on je slegao ramenima i zbrisao.Zakljucak:BEX JE NAJGORA KURIRSKA SLUZBA I LOPOVI! Ocena 0!!!
Bex express kurirska služba
4
5
Daca Almir
Dali vam treba radnik za trecu smenu odg 10

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite

Slični objekti

© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost