Bex express kurirska služba

  • (2 recenzije)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Opis

Bexexpress, brza pošta koja u Beogradu ima 14 lokacija na kojima možete predati ili preuzeti svoju pošiljku.

Ono što nas najbolje predstavlja je dugogodišnje poverenje naših korisnika, kao i sigurna i pouzdana usluga.

Ukoliko želite da pošaljete pošiljku možete pozvati neki od naših call centar brojeva, i naši ljubazni operateri će prokucati vaš nalog.

Prikaži još
Kategorije

Recenzije

Aleksandra Stosic
Aleksandra Stosic

NAJGORIIIIIII

  • 12-04-2022
Marija Backic
Marija Backic

Zbog cega osobe daju svoju adresu ako ih kuriri ne potraze na adresu nego ukoliko ih ne nadju na telefon oni odu, s kojim pravom?? Koliko ja znam svaki kurir je duzan da dostavi paket na adresu pa ukoliko nema nikoga u stanu ili kuci tek onda da zove, a ne da zove prvo pa tad da dostavlja paket, zbog cega mi placamo ptt? Da ja sad moram da maltretiram decu, sebe i prijatelja da idem u drugo mesto kako bi podigla svoj paket koji je trebao da mi se dostavi na ADRESU a ne na broj telefona??? Odvratno ali odvratno! I mozda ne bi bila ovako izrevoltirana da se je kurir bar potrudio da mi dostavi! Ako je cuo kao sto jeste cuo, da broj nije u funkciji mogao je da pozove osobu koja je paket poslala, mogo je da pita za pravi broj, ta osoba bi me pozvala odmah i ispravljena bi bila greska istog momenta. Usluga Vam je 0.

  • 31-05-2019
Napiši recenziju

Ocena:

Galerija
Pogledajte sve slike galerije
Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!