• Bermont enterijeri - nameštaj po meri

  Stevana Filipovića 48/A 
  11250 Beograd (Čukarica) 
  T: 011/3563‑630, 4089‑437
  M: 064/201‑2299

  Bermont-enterijeri je firma sa tradicijom od 25 godina koja se bavi izradom nameštaja po meri od pločastih materijala. Izradom kvalitetnog a povoljnog nameštaja, zauzeli smo lidersku poziciju u drvopređivačkoj idnusrtiji u oblasti izrade nameštaja po meri. Kao dokaz kvaliteta naših proizvoda i uspešnosti našeg poslovanja posedujemo sertifikat bonitetne izvrsnosti sa bonitetnom ocenom AA+. Ovu ocenu ima samo 9% preduzeća u Srbiji. Bonitetna ocena je izrađena na temelju prihoda, dugovanja, dobiti, kreditne sposobnosti, platne sposobnosti, kao i ostalih finansijskih činilaca, koji se uzimaju u obzir pri izračunavanju ocene.

  Misija firme Bermont-enterijeri je da izradom kvalitetnog nameštaja po meri i pružanjem dodatnih postprodajnih usluga, svojim kupcima pruži maksimalno zadovoljstvo u odnosu na cenu i tako stekne dobre dugoročne međuljudske i poslovne odnose sa svojim kupcima.

  Kuhinje po meri

  Firma Bermont-enterijeri je specijalizovana za izradu kuhinja mo meri koje se izrađuju od najkvalitetnijih materijala i na mašinama najnovije generacije. Naši stručnjasti iz oblasti stolarstva vrše beplatnu ugradnju i montiranje kuhinje po meri i drugog nameštaja u najkraćem mogućem roku.

  Američki plakari

  Izradom kvalitetnih američkih plakara po meri postali smo prepoznatljivi kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Američki plakari izrađeni u našim pogonima su vrhunskog kvaliteta i su opremljeni najkvalitetnijim okovom za nameštaj što im daje dugovečnost. Pored američkih plakara Bermont-enterijeri izrađuju i druge ormare za spavaće sobe, komode za predsoblja, plakare, police po meri i drugi pločasti nameštaj.

  Pored kuhinja i američkih plakara Bermont-enterijeri proizvode i komadni nameštaj po meri za poslovne objekte i kancelarje, zatim vitrine za izlaganje robe, nameštaj po meri za ugostiteljske objekte, šankove, maske za radijatore i drugi nameštaj po meri. Na vama je samo da nam iznesete vašu ideju a mi ćemo je u najkraćem roku sprovesti u delu.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost