Perionice veša Beograd

7. Hemijsko čišćenje i pranje veša Fleka

Hemijsko čišćenje i pranje veša “Fleka" može da odgovori na sve zahteve koje imate vezane za tekstil, kožu ili obuću. Dugo godina i sa posebnom pažnjom...
  • (0)

Perionice veša Beograd

Servisi za pranje veša nude uslugu profesionlanog pranja, sušenja, peglanja, pa i pakovanja i slanja čistog veša na Vašu adresu. Često imamo potrebu da što pre imamo opranu i ispeglanu košulju, pantalone, odeću za neki nama važan događaj, pa su perionice veša pravo rešenje za ovakve probleme, one će brzo i jednostavno rešiti Vaš problem, dobićete osušen i ispeglan čist veš u najkraćem roku. Takođe, često su na usluzi perionice veša ukoliko imate problem sa pranjem jorgana, jastuka, ćebadi, oni su često preveliki i ne mogu da se peru u standardnim mašinama. Pred Vama je spisak lokacija perionica veša, pronađite Vama najbližu, raspitajte se o usluzi i cenama. Takođe, na raspolaganju su i samouslužne perionice veša.

Najčešće postavljana pitanja

  • Cene pranja i sušenja veša?
  • U perionicama se veš pere i suši pojedinačno ili po kilogramu veša. Ukoliko imate za pranje samo košulju ili neki drugi komad odeće, potrebno je izdvojiti 200 dinara, dok ćebe možete oprati i osušiti za cenu od 500 do 800 dinara, u zavisnosti od veličine. Kada perete veš po kilogramu, cene se kreću u rasponu od 500 do 1000 ili više, zavisno da li želite i uslugu peglanja, pakovanaja ili slanja čistog veša.
Niste pronašli firmu koju ste tražili?

Upis novih objekata na PlanPlus je uvek dobrodošao.