Iscrtavanje obrva Beograd

Filter

Iscrtavanje obrva Beograd

Obrve su vrlo važan deo lica jer ističu pogled, oči i definišu oblik lica. Novi i potpuno prirodan izgled obrva možete postići ukoliko posetite neki od salona za ulepšavanje koji nude uslugu iscrtavanja obrva. Usluge ulepšavanja obrva koje će dati neki sasvim novi i lepši izraz Vašeg lica, razlikuje se po tehnici, pa se tako možete odlučiti za privremeno iscrtavanje obrva kanom, korekciju prirodnog izgleda obrva klasičnom metodom, puder obrve i japansko iscrtavanje obrva - kada u potpunosti možete da zaboravite na svakodnevno crtanje obrva olovkom, jer se ovom metodom postiže dugotrajan efekat. Odaberite neki od salona i najpre se konsultujte sa iskusnim tehničarima šta bi Vama najviše odgovaralo kada je u pitanju izgled Vaših obrva, da li je to sama manja korekcija ili potpuno novi izgled obrva.

Najčešće postavljana pitanja

  • Kako se radi japansko isrtavanje obrva (microblanding)?
  • Microblanding je polutrajna procedura kojom se rešava nedostatak prirodnih obrva ili ukoliko su obrve proređene ili ne rastu na nekim mestima. Koristi se kako bi se popravio izgled obrva i pri tom se sačuva njihov prirodni izgled. Procedura se obavlja isključivo u kozmetičkom salonu, a koriste se mineralni pigmenti koji odgovaraju Vašem tenu i prirodnoj boji.
  • Kada je potrebno raditi korekciju obrva?
  • Korekcija ili kontrola japanskog iscrtavanja obrva se radi obično za mesec dana. Ukoliko je boja dobro primeljena i procedura dobro urađena, izgled ovakvih obrva možete imati 3-5 godina. Ukoliko ste se ipak odlučili za iscrtavanje obrva kanom, korekcija se radi u zavisnosti od procedure, nakon 3 nedelje ukoliko je urađeno samo farbanje obrva, ili do 6 meseci ukoliko se radi privremena tetovaža obrva kanom.
  • Cena iscrtavanja obrva?
  • Cene variraju prvo od toga šta zaista želite da postignete. Može se kretati od nekoliko hiljada dinara, ali kod trajne šminke ili japanskog iscrtavanja cena je znatno viša i kreće se u proseku 150 evra. Sve zavisi od toga da li želite da imate trajno našminkane obrve više godina ili ipak birate da radite korekciju češće i prirodno farbanje kanom. Naravno i efekat i izgled obrva razlikuje od procedure, kao i veštine tehničara, pa je naša preporuka da se raspitatate i posetite salon pre konačne odluke.
Niste pronašli firmu koju ste tražili?

Upis novih objekata na PlanPlus je uvek dobrodošao.