Belmax Center Belgrade

Autoput za Zagreb 20 
11080 Beograd (Zemun) 
T: 011/2013‑906
F: 011/2013‑979

Kategorije

Dragi posetioci,

BELMAX CENTER BELGRADE predstavlja multinacionalni trgovinski centar koji se pruža na 55.000 m2.

Nalazi se na idealnoj lokaciji, na samom ulazu u Beograd iz smera Zagreba, na raskrsnici autoputeva E70 Beograd - Zagreb i E75 Beograd - Novi Sad.

Poslovanje centra se zasniva na izdavanju poslovnog prostora i pružanju kompletne podrške proizvođačima, zastupnicima domaćih i svetskih brendova, za potrebe veleprodaje i maloprodaje.

Odlična pozicija za sve logističke operacije, veoma povoljne cene zakupa, kao i 850 besplatnih parking mesta su posebni kvaliteti koji svim kompanijama u BELMAX CENTRE BELGRADE omogućavaju uspešno poslovanje.

Strategija BELMAX CENTER BELGRADE je da obezbedi stabilan i uspešan poslovni ambijent u kojem će poslovnu dobit ostvariti, kako korisnici poslovnog prostora, tako i potrošači.

Cilj BELMAX CENTER BELGRADE je da na jednom mestu okupi reprezentativne proizvođače i trgovce koji će kvalitetom svojih proizvoda i uslugom, a posebno njihovom povoljnom cenom, privući veliki broj kupaca.

Dobro došli u BELMAX CENTER BELGRADE!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost