Belmax Center Belgrade

Autoput za Zagreb 20 
11080 Beograd (Zemun) 
T: 011/2013‑906
F: 011/2013‑979

Kategorije

Belmax Center Belgrade se nalazi na raskrsnici autoputeva Beograd – Zagreb i Beograd – Novi Sad, na samom ulazu u Beograd, što ga čini idealnom lokacijom za multinacionalni trgovinski centar, koji zauzima površinu od 55.000 m2.

Lokacija koja je odlična pozicija za logističke centre, a povoljne cene zakupa, kao i 850 besplatnih parking mesta čine Belmax Center jedinstvenim u ovoj regiji. Uspešno poslovanje omogućeno je izdavanjem poslovnog prostora, kao i pružanjem kompletne usluge proizvođačima i zastupnicima domaćih i svetskih brendova. Zakupci poslovnog prostora u Belmax Centru su uspešni proizvođači koji prostor iznajmljuju za potrebe maloprodaje i veleprodaje.

Centar obezbeđuje uspešan i stabilan poslovni ambijent za zakupce, dok potrošačima nudi kupovinu po povoljnim cenama. Cilj je da se na jednom mestu okupe reprezentativni proizvođači i prodavci koji kvalitetom usluga i cena privlače veliki broj kupaca.

Dobro došli u Belmax Center Belgrade!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost