Bazen Banjica

2 3
3 recenzije
Crnotravska 4 
11000 Beograd (Voždovac) 
T: 011/266‑8700

Kategorije

Recenzije (3)

Bazen Banjica
1
5
Johan Derks
Thank you mr. Milan Karadžić. I swim there every week since five years and it has never been else. Now it is even worse. Two times I contacted a member of the board and pleaded for a better care for the amenities, but he lied that they are saving money for that purpose. It is just maffia.
If you like to make a scandal about it, please call me: 063-8039448 (English/German/French) or 062-1880336 (my Serbian wife).
Bazen Banjica
1
5
Milan Karadžić
Juče sam bio sa sinom na zatvorenom bazenu na Banjici. Smrzli smo se živi! Svlačionice, hodnici, toaleti, podovi su toliko hladni da smo u startu bili izbezumljeni. Voda u bazenima je hladna. Razumem ja to da treba da se čeličimo alo ovo je užas. Pored te hladnoće unutrašnjost prostorija i bazena je devastirana, sve je oronulo. Toalet je užasan, smrdi, česme ne rade kako treba. Strašno da strašnije ne može biti. Pa ovo je dvadest i prvi vek, devedesete i embargo i sankcije su odvano prošle. O čemu se tu radi. Uredno smo platili ulaznice, gde ide taj novac? Zašto je sve tako zapušteno?
Bazen Banjica
5
5
shomyloshmy
Najbolji bazen za plivanje! :)

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite

Slični objekti

© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost