Banja Vrujci

  • (5 recenzija)
Opis

Banja Vrujci jedna od najatraktivnijih banja u Srbiji je idealno mesto za odmor iz više razloga. Vrujci su banja na svega devedesetak kilometara od glavnog grada Srbije, tako da je građanima Beograda na raspolaganju mogućnost kraćeg ili dužeg letovanja, takoreći kada god to požele. Isto važi i za stanovnike ostalih gradova u Srbiji.

Nalazi se na području opštine Mionica, u blizini Valjeva na teritoriji Kolubarskog upravnog okruga.

Banja Vrujci ima bazene izuzetno popularne i posećenje na koje se u vrelim letnjim danima okupi i po više hiljada kupača. Voda u bazenima je protočna što znači da se stalno menja, a istovremeno to je ista ona voda za koju se veruje da ima blagotvorna svojstva na organizam ljudi.

Kao turističko mesto Banja Vrujci turistima nudi razne mogućnosti koje su vezane za aktivnosti kako za samu banju tako i za obilazak raznih turističkih mesta u bližoj i daljoj okolini Banje Vrujci. Neke od njih su Divčibare, Ravna Gora, Rajac, Ribnička pećina, Rajac, Valjevo, Manastiri Bogovađa, Lelić, Ćelije, Jovanja, Pustinja, Ribnica... Poznate manifestacije koje se održavaju u ovom kraju su Mišićevi dani (Mionica), Kosidba na Rajcu (planina Rajac) itd.

Za smeštaj u Banji Vrujci turisti mogu birati između hotelskog smeštaja tj. Hotela Vrujci i privatnog smeštaja gde spadaju privatne vile koje nude sobe, vikendice, kuće za odmor, konaci, apartmani različitih tipova i kategorija i razni drugi privatni smeštaj u Banji Vrujci.

U Banju Vrujci dolaze i mladi i stari, mladi uglavnom zbog kupanja na bazenima i noćnog provoda, dok stariji sugrađani u Vrujce dolaze radi lečenje različitih tipova oboljenja.

Sve u svemu, Vrujci predstavljaju banju budućnosti sa neverovatnim potencijalom koji će nadamo se biti iskorišćen na najbolji mogući način.
Ukoliko planirate da svoj godišnji odmor pvovedete u Srbiji razmislite o letovanju u Vrujcima, jer dosta ljudi koji prvi put dođu u Vrujce, kasnije postanu stalni gosti Banje Vrujci.

Banja Vrujci, 14243 Popadić, Gornja Toplica

www.banjavrujci.info

Kategorije

Recenzije

Miodrag Todorović
Miodrag Todorović

Место за нежно лечење душе и тела, привилегија је посетити ово место. Место које подсећа ко смо, а вибрације на овом мести, враћају нас у природно и здраво стање.

  • 17-04-2020
Jelica Dikic
Jelica Dikic

Savrseno mesto za odmor,kako za porodice sa malom decom,tako i za mlade.Bazeni i lekovita voda u njima je nesto sto nema cenu.Preporuka za banju!

  • 16-04-2020
Miroslav Lazarevic
Miroslav Lazarevic

Banja Vrujci najbolje mesto za odmor

  • 16-04-2020
VILA PETRA 0644443339
VILA PETRA 0644443339

Banja Vrujci, jedno od najlepših mesta na svetu.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  • 04-08-2016
Margareta
Margareta

Bila sam u banji nekoliko puta poslednjih godina, svaki put je bilo super, Vrujci su fenomenalno mesto za provod.

  • 25-08-2015
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.