AVE - elektroinstalaciona oprema

Narodnih heroja 42 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/711‑2818

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:30-16:30
Utorak Tu
08:30-16:30
Sreda We
08:30-16:30
Četvrtak Th
08:30-16:30
Petak Fr
08:30-16:30
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Ave Balcanica d.o.o. je predstavništvo italijanske kompanije AVE s.p.a za teritoriju Balkana, koje je osnovano 2007. godine sa ciljem da lokalnom tržištu predstavi vrhunski svetski brend koji se, pre svega svojim kvalitetom i tradicijom dužom od jednog veka, nametnuo kao lider na svetskom tržištu u oblasti elektroinstalacione opreme. Ave Balcanica je na teritoriji Balkana formirala prodajnu mrežu ovlašćenih distributera i to u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Albaniji. Svi naši distributeri bave se kako veleprodajom tako i maloprodajom i imaju sopstvene lagere.

Jedan od osnovnih zadataka predstavništva jeste pružanje tehničke i komercijalne podrške, pre svega našim distributerima, zatim našim saradnicima kao što su projektantske i arhitektonske kuće, izvođačke firme, ali isto tako i krajnjim korisnicima.

Posebno ističemo da AVE može da ponudi kompletna rešenja za automatizaciju hotelskih, stambenih i poslovnih objekata kroz funkcije kontrole pristupa, kontrole grejanja i klimatizacije, rasvete, roletni i mnogih drugih aspekata.
Ave proizvodni program obuhvata:

  • modularnu elektrogalanteriju
  • elektroinstalacionu opremu
  • sigurnosne sisteme
  • hotelski menadžment
  • sistem pametnih kuća

AVE TOUCH je najsavremeniji koncept uređaja modularne elektrogalanterije osetljivih na dodir koji obavljaju funkciju tradicionalnih prekidača, tastera ili dimera pružajući jedinstven osećaj lakoće upravljanja nežnim dodirom prsta kristalne ili aluminijumske maske. Ovaj sofisticirani patent kompanije Ave, doveo je do preokreta u tradicionalnom konceptu prekidača, dimera i drugih komandi i definisao novi pravac kojim će se oblast modularne elektrogalanterije u budućnosti kretati.

Ave Touch je potpuno prilagođen tradicionalnim instalacijama i veoma lako može zameniti postojeće prekidače, dimere ili tastere bez bilo kakvih prepravki postojeće instalacije. Sa druge strane, Ave Touch svoju primenu nalazi i u sklopu savremenih instalacija kućne automatike Domina Plus.

Za sve informacije o cenama, načinu kupovine i trenutnoj raspoloživosti opreme molimo vas da se obratite vama najbližem distributeru. Kontakt podatke naših ovlašćenih distributera možete pronaći na našem sajtu na stranici Prodajna mreža

Ukoliko želite da pogledate Ave proizvode i da dobijete tehničke informacije vezane za njih, posetite naš izložbeni salon koji se nalazi u prostorijama predstavništva AVE u ulici Narodnih heroja 42, na Novom Beogradu.


Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost