AVE Balcanica - elektroinstalaciona oprema

5 1
1 recenzija
5
5
Razumljivo
Narodnih heroja 42 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/711‑2818

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:30-16:30
Utorak Tu
08:30-16:30
Sreda We
08:30-16:30
Četvrtak Th
08:30-16:30
Petak Fr
08:30-16:30
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Ave Balcanica d.o.o. je predstavništvo italijanske kompanije AVE s.p.a za teritoriju Balkana, koje je osnovano 2007. godine sa glavnim ciljem da lokalnom tržištu predstavi vrhunski svetski brend koji se, pre svega svojim kvalitetom i tradicijom dužom od jednog veka, spontano nametnuo kao lider na svetskom tržištu u oblasti elektroinstalacione opreme. Ave Balcanica je na teritoriji Balkana formirala prodajnu mrežu ovlašćenih distributera.

AVE danas u svom asortimanu ima preko 3000 različitih proizvoda iz oblasti modularne elektrogalanterije, elektroinstalacione opreme, sistema kućne automatike i hotelskog menadžmenta i tako dalje. Svi proizvodi se kompletno izrađuju u Italiji gde prolaze stroge kontrole kvaliteta u svim fazama proizvodnje, a sam kvalitet potvrđuje i petogodišnja garancija. Pored inventivnih i visokotehnoloških karakteristika, naše proizvode odlikuje prefinjen, elegantan i potpuno jedinstven italijanski dizajn.

Posebno ističemo da AVE može da ponudi kompletna rešenja za automatizaciju hotelskih, stambenih i poslovnih objekata kroz funkcije kontrole pristupa, kontrole grejanja i klimatizacije, rasvete, roletni i mnogih drugih aspekata.

Kroz svoju bogatu stogodišnju istoriju Ave je u svoju listu referenci uvrstio mnogobrojne objekte širom Italije, Evrope i sveta. Vođeni osnovnom idejom da krajnjem korisniku uvek ponudimo najbolje, sticali smo neprocenjivo poverenje klijenata koje nam je pomoglo da se pozicioniramo i održimo u samom svetskom vrhu kompanija iz ove delatnosti.

Recenzije (1)

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost