Autocentar Petrović - ovlašćeni prodavac i serviser Volkswagen vozila

Akademika Radovanovića bb 
15000 Šabac 
T: 015/319‑210
F: 015/319‑211

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-18:00
Utorak Tu
08:00-18:00
Sreda We
08:00-18:00
Četvrtak Th
08:00-18:00
Petak Fr
08:00-18:00
Subota Sa
08:00-16:00
Nedelja Su
ne radi

1997.god. Bogato iskustvo koje predstavlja osnovu poslovanja "Autocentra Petrović" sticano je od 1997.godine kada je otvoren Auto servis "Petrović". Uspešno servisiranje svih tipova Volkswagen vozila brzo su dopunjeni i uslugom prodaje originalnih delova za kompletan Volkswagen program. Primenom najsavremenijih programa, neprekidnim ulaganjem u modernizaciju servisa i edukaciju zaposlenih, Auto servis se brzo razvija i stiče ugled. U Šapcu, ali i u regionu postajemo prepoznatljivi po kvalitetu usluge, ekspeditivnosti i korektnosti.

2000.god. Počinje izgradnja savremenog poslovnog kompleksa na Obilaznom putu u Šapcu.

Evropski standardi zahtevali su i posedovanje određene opreme koja doprinosi kvalitetu usluge. U savremeno opremljenom servisu našim klijentima brzo je bila dostupna kompjuterska dijagnostika, sa najnovijim programima iz oblasti elektronike. Osim standardnih počinje i upotreba specijalnih alata iz VW programa. Ipak, bitan prioritet našeg poslovanja ostao je edukovan kadar - kvalifikovani serviseri i stalno ulaganje u njihovu edukaciju.

2002.god. Auto servis "Petrović" je preregistrovan u "Autocentar Petrovic" d.o.o.

2003.god. Potpisivanjem pisma o namerama započinjemo aktivnosti oko ulaska u sistem ovlašćenih distributera koncerna Volkswagen. Uspešno obavljene aktvnosti rezultirale su 2004. godine potpisivanjem ugovora sa novim generalnim importerom Volkswagen AG za Srbiju i Crnu Goru, firmom "Porsche SCG".

2004.god. Ispunjevajuci prostorno, ali i kadrovski zahteve koje Volkswagen postavlja pred svoje distributere te godine postajemo ovlašćeni diler i serviser Volkswagen vozila za područje Podrinskog, Kolubarskog i dela Sremskog regiona.

2006.god. Otvaranjem prodajnog salona automobila površine 400 metara kvadratnih postajemo drugi ovlašćeni diler u Srbiji, u tom momentu.

2007.god. Poslovnu 2007. godinu "Autocentar Petrovic" završio je kao najbolji diler za područje Srbije i Crne Gore. Jedno od najznačajnijih priznanja koje Volkswagen AG dodeljuje svojim dilerima širom sveta potvrdilo je trenutnu poziciju koju smo na tržištu automobila ostvarili razvojem novih usluga i usavršavanjem organizacije koja prati zahteve kupaca. Za najbolje poslovanje u 2007. godini prema oceni uvoznika "Porsche SCG" vlasniku "Autocentra Petrović" Mirku Petroviću uručeni su počasno priznanje i zlatna značka, a ime "Autocentar Petrović" dodato je spisku od 100 distributera Volswagen-a širom sveta koji su poneli ovo prestižno priznanje.

U cilju održavanja trajnog partnerstva sa komintetima i kupcima u "Autocentru Petrović" veliku pažnju posvećujemo konkurentnosti i poslovnosti, odnosno kvalitetu usluge. Kvalitet usluge garantuje i najsavremenija originalna Volkswagen oprema za održavanje i popravljanje motornih vozila: uređaji za dijagnosticiranje kvara na vozilu, specijalni VW alati, originalni Volkswagen softveri Elsa i Etka, najsavremeniji uređaji za reglažu vozila, kao i limarsko-farbarska radionica.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2018 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu