Autobuska stanica Kragujevac

  • (6 recenzija)
Kategorije

Adresa

Parking
  • Ulično parkiranje:
    Zona 2 (zelena)
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Hefest Hefest
Hefest Hefest

Ovog sto je drzi trebw poslati u Tunguziji zajedno sa onim sto mu je dao na koriscenje.Cista kwtastrofa,treba srusiti sve .Bruka za vlast koja dozvoljava da glavna wutobuska bude ruglo grada .Treba da nam plate da odemo do stanice.Kakva kuca takav domacin .

  • 09-09-2020
miroslav čolic
miroslav čolic

Katastrofa Janjuševiću, daj neki radnički bus ujutru id 5:00,povratak u 15:00 i od 13:00 do 23:00 ili ti već 22:45 od hale jezero!!!

  • 08-09-2020
Toma Račić
Toma Račić

Оваква аутобуска станица нема ни у Замбији! Све најгоре! На телефон се скоро никад нико не јавља радним данима, а да не причамо о суботи или недељи када или нико не ради или имају паузу кад год да се зове! Ево данас, Субута, 1 фебруар, од 11 часова зовем, нико се не јавља на телефон или је заузет, а сад је 11:33 ! И што помену већ неко изнад, дају инфпрмације само за свој

  • 01-02-2020
Predrag Aleksic
Predrag Aleksic

Ja zaista ne mogu da verujem da u 2018.god jos postoji stanica kao ova. Sve ovo je izgledalo malo bolje pre 25-30 godina. Na salterima su radili ljubaznije osobe. Prvo stanicu je vrlo tesko dobiti telefonom radi neke informacije. A i kada se stigne - do stanice dolazite trotoarom,ako se tako moze nazvati, prolazite pored urusenih kioska i na kraju ,ako Vam je kojim slucajem muka ili Vam se ide u toalet , onda mozete da padnete u nesvest od 'mirisa'. Sve u svemu - sve ja samo da zaobidjete u sirokom luku ako je to moguce !

  • 06-08-2019
marija radosevic
marija radosevic

Stanica unutra smrdi na mokracu. Vaznije od toga, na salteru za red polaska vas informisu samo o svojim autobusima (kompanija Janjusevic) i ni za jednu drugu. Tako sam, kupivsi kartu za njihov autobus, jer je bio jedini koji mi je ponudjen, propistila drugi koji je isao pola sata ranije i koji takodje kao i ja placa stanicne usluge za svoje poslovanje. Pitam se koju to stanicnu uslugu placam, kome i zasto, kad ne dobijam informacije koje su u mom interesu. Ogroman bezobrazluk, nikad vise necu putovati njihovim prevozom, vec cu se raspitati na drugom mestu za ostale kompanije (Unacop, Lasta, Spakić)

  • 01-01-2019
Radovic Marija
Radovic Marija

Sve pohvale za vas.Zaista se odavno cekalo na ovu stranicu.Ali stvarno je odlicno odradjena.Pohvale za radnike sa saltera od kojih dobijam iscrpne informacije uvek kada mi zatreba.Veliki pozdrav!

  • 13-11-2017
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!