Auto škola Renome L

Požeška 124 
11030 Beograd (Čukarica) 
T: 011/254‑2276
M: 063/276‑065

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-20:00
Utorak Tu
08:00-20:00
Sreda We
08:00-20:00
Četvrtak Th
08:00-20:00
Petak Fr
08:00-20:00
Subota Sa
09:00-14:00
Nedelja Su
ne radi

Kategorije

Auto škola Renome L je prva privatna auto škola na Čukarici, sa iskustvom dugim čak 25 godina. Tokom svog višedecenijskog rada trudili smo se da konstantno unapređujemo kvalitet obuke, o čemu svedoči broj uspešno obučenih kandidata koji imamo iza sebe.

Naš tim sačinjen je od iskusnih instruktora i licenciranih predavača sa velikim iskustvom u radu, koji se konstantno usavršavaju i prate savremene metode obuke vozača, sa ciljem da kandidatima prenesu znanje o savesnom i propisnom upravljanju vozilom u saobraćaju.

U auto školi Renome L organizujemo obuku za polaganje vozačkog ispita za AM, A1, A2, A, B, C, CE i D kategoriju. Teorijski deo nastave odvija se u našim dobro opremljenim učionicama, gde kandidati mogu učiti na računarima ili koristeći potrebnu literaturu koju naša škola obezbeđuje svim kandidatima. Kurs i polaganje ispita iz prve pomoći organizuju se u prostorijama škole. U narednim fazama obuke prelazi se na praktičnu nastavu koja se izvodi po celoj teritoriji grada i u svim uslovima saobraćaja neophodnim kako bi kandidat uspešno ovladao veštinom bezbednog i propisnog učestvovanja u saobraćaju.

Pored obuke za polaganje vozačkog ispita, auto škola Renome L organizuje i časove kondicione vožnje za vozače koji već poseduju vozačku dozvolu, ali iz određenog razloga nisu stekli dovoljno iskustva ili se jednostavno ne osećaju dovoljno sigurno za volanom.

Teorijska i praktična obuka organizuju se u dogovoru sa kandidatima i u terminima koji njima najviše odgovaraju. Svim polaznicima nudimo mogućnost plaćanja na rate, kao i plaćanje putem administrativne zabrane.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost