• Auto škola Pavlin

  Gandijeva 99 
  11073 Beograd (Novi Beograd) 
  T: 011/3188‑726
  M: 063/290‑233

  Radno vreme

  Ponedeljak Mo
  10:00-18:00
  Utorak Tu
  10:00-18:00
  Sreda We
  10:00-18:00
  Četvrtak Th
  10:00-18:00
  Petak Fr
  10:00-18:00
  Subota Sa
  ne radi
  Nedelja Su
  ne radi

  Kategorije

  Auto škola Pavlin je osnovana 1996. godine na Novom Beogradu. Veliko iskustvo koje smo godinama sticali potpuno stavljamo u službu polaznika naše auto škole.

  Kvalitetna obuka koju pružamo je naš zaštitni znak, a da smo na dobrom putu potvrđuju nam naši zadovoljni klijenti. Upravo su oni najbolji pokazatelj da konstantno napredujemo i poboljšavamo kvalitet usluge koju jedna auto škola može da ponudi.

  Naš moto koji karakteriše naš rad je da se samo kvalitetnim radom ostvaruje uspeh. I toga se pridržavamo od svog osnivanja.

  Zašto je auto škola Pavlin pravi izbor za vas?

  • Stručni kadar koji vrši obuku

  Kombinacija mladosti i iskustva instruktora koji vrše obuku u našoj auto školi su definitivno naša najveća snaga i nešto što nas izdvaja. Prijateljski odnos koji se uspostavlja sa klijentom, zatim predanost svom poslu i činjenica da je u svakom trenutku sve podređeno tome da se budućem vozaču pruži najbolja moguća obuka, su garancija svima da će dobiti vrhunsku uslugu.

  • Nov vozni park

  Vozni park koji posedujemo je naša velika snaga. Novi automobili koji su prošli sve testove i potpuno su tehnički ispravni i opremljeni da se u njima obavlja obuka budućih vozača. Mi poštujemo staru izreku da „bez alata nema zanata“. A naš alat su upravo automobili. Iz tog razloga, naša auto škola, veliku pažnju posvećuje baš njima i redovno osvežava svoj vozni park novim modelima automobila, kako bi svojim polaznicima pružila najbolje moguće uslove za obuku vožnje.

  Novi model Suzuki Swift 2016, zatim novi Hyundai I 10 2016, novi Yaris iz 2015. godine, kao i VW Polo iz 2015. godine su samo neki od automobila na kojima se održava obuka u auto školi.

  • Visoka prolaznost na ispitima

  Kao posledica veoma kvalitetne i stručne obuke koju dobijaju naši klijenti, je i velika prolaznost na krajnjim ispitima.

  • Odloženo plaćanje

  Auto škola nudi i mngućnost odloženog plaćanja u 6 mesečnih rata, što je veoma značajno i olakšava teret na vašem budžetu kada se odlučite da krenete sa časovima vožnje.

  • Dolazimo do vas

  Sa nama ćete i uštedeti vreme. Za sve naše klijente koji se nalaze na teritoriji Novog Beograda i Zemuna, instruktori dolaze na kućnu adresu.

  Sve ovo navedeno je dovelo do toga da je auto škola Pavlin idealan partner u obući vožnje.

  A najbolja reklama naše auto škole je upravo zadovoljan i dobro naučen novi vozač, koji je u potpunosti spreman i na pravi način pripremljen za vožnju.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost