Austrijski institut Beograd

Kosovska 51/3 
11103 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/3344‑985

Radno vreme

Ponedeljak Mo
10:00-17:00
Utorak Tu
10:00-17:00
Sreda We
10:00-17:00
Četvrtak Th
10:00-17:00
Petak Fr
10:00-17:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Austrijski institut u Beogradu organizuje kurseve nemačkog jezika na svim nivoima i za sve starosne grupe. Organizujemo polaganja za sticanje međunarodno priznate zvanične Austrijske jezičke diplome (ÖSD sertifikat). Takođe, Austrijski institut bavi se izdavanjem nastavnog materijala i saradnjom sa različitim nacionalnim i internacionalnim udruženjima, kao i obrazovnim institucijama.

Austrijski institut, kako u Beogradu tako i u gradovima širom Evrope, organizuje mnogobrojne manifestacije, konkurse i projekte. Kao društvo sa ograničenom odgovornošću, institut je zvanični ponuđivač kurseva nemačkog jezika u inostranstvu i nalazi se 100% u vlasništvu Republike Austrije. Predstavlja ga Savezno Ministarstvo za evropske i inostrane poslove. Nadzorni odbor sačinjen je od predstavnika četiri ministarstva i Privredne komore.

Na našim kursevima nemački se govori od prvog časa. Nakon položenog kursa svi polaznici dobijaju sertifikat o uspešno završenom kursu. U toku kurseva institut organizuje mnogobrojne konkurse i priredbe na kojima, pored vežbanja nemačkog, polaznici mogu osvojiti i vredne nagrade.

Naši predavači poseduju dugogodišnje iskustvo u nastavi nemačkog jezika, univerzitetsko obrazovanje i konstantno se usavršavaju. Kada je u pitanju nastavni materijal, biramo najbolje udžbenike i dodatne materijale, a svaki polaznik dobija "Österreich Spiegel" novine za učenje nemačkog jezika u izdanju Austrijskog instituta. Aktuelni članci i zanimljivi prilozi doprineće uspešnom učenju jezika, a polaznici mogu saznati i nešto novo o Austriji.

Učenje nemačkog jezika na Austrijskom institutu je jednostavno, brzo i uspešno!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost