Auspuh servis Vlajković

Slobodana Penezića Krcuna 79 
11460 Guncati 
T: 011/830‑4558
F: 011/830‑3738

Kategorije

Firma ''Vlajković'' osnovana je 1970 godine. Od male porodične radionice prerasli smo u modernu, tehnološki naprednu firmu koja se prostire na 1000 m2 proizvodnog prostora. U svom radu koristimo numerički kontrolisane mašine koje znatno doprinose povećanju geometrijske tačnosti izrađenih elemenata. Naši izduvni sistemi zadovoljavaju sve evropske standarde i ne zaostaju za kvalitetom izduvnih sistema velikih i renomiranih svetskih proizvođača.

Proizvodimo izduvne sisteme za putnički i laki teretni program. U savremeno opremljenom servisu vrši se brza i kvalitetna ugradnja izduvnih sistema za sve tipove vozila, kao i izrada po uzorku. Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i ugradnji izduvnih sistema, kvalitet materijala i izrade - samo su razlog više da se odlučite za naše izduvne sisteme.

Od osnivanja pa sve do danas diktiramo tempo dizanja kvaliteta izduvnih sistema na našem tržištu. To dokazuju mnogobrojne nagrade i priznanja za kvalitet i inovacije. Dobitnici smo OSKARA PRESTIŽA koju dodeljuje ''Automobilski Forum'', kao i POVELJE ''Prof. Mihailo Mika Borisavljević''.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost