Arena No1 - Paintball teren

Bulevar oslobođenja 71/A 
11010 Beograd (Voždovac) 
M: 063/7796‑796

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-23:00
Utorak Tu
09:00-23:00
Sreda We
09:00-23:00
Četvrtak Th
09:00-23:00
Petak Fr
09:00-23:00
Subota Sa
09:00-23:00
Nedelja Su
09:00-23:00

Kategorije

Paintball je dinamična akcija prenesena, uz pomoć savremene tehnologije, sa kompjuterskih ekrana direktno u pravi život. Ne postoji nijedan trenutak kada ćete stajati mirno. U svakom trenutku ćete se osećati kao da "nešto gori". Ovo je igra za osobe koje razmišljaju. Nedostatak koncentracije vodi eliminaciji.

Paintball klub Arena No1 se nalazi na tri različite lokacije. Imamo dva zatvorena i jedan otvoren paintball teren. Vaše je samo da odaberete onaj koji Vam najviše odgovara i da nas pozovete, a mi Vam obećavamo nezaboravan adrenalinski doživljaj.

Paintball teren Auto-komanda je jedan od najposećenijih paintball terena na teritoriji Beograda. Ovaj teren čini prizemna zgrada sa visokim krovom u dvorištu stare firme. Paintball teren Auto-komanda je predviđen za 38 igrača. Prepreke su isključivo drvene. Osvetljen je reflektorima velike snage, dok stakleni krov omogućava igranje i po dnevnom, prirodnom svetlu. Na ovom terenu uskoro uvodimo i Airsoft. Ukoliko želite da znate šta je Airsoft, koja su pravila igre i kakva je oprema, posetite naš sajt.

Na našim paintball terenima organizujemo i dečije rođendane i team building-e.

Trenutno najpopularniji sportski rođendani su JT Splatmaster rođendani. Splatmaster je nežnija varijanta paintball-a, primerena za decu od 6 do 12 godina. Da li će neka ekipa igrati regularni paintball ili splatmaster, definiše najmlađi igrač. Ukoliko želite da organizujete svom detetu nezaboravan rođendan, koji će se prepričavati, dečiji paintball rođendani su pravi izbor za vas.

Arena No1 klub organizuje paintball rođendane i za starije od 12 godina. Paintball rođendani su trenutno najpopularniji rođendani u Beogradu. Prilikom organizacije bezbednost nam je na prvom mestu. Igra se može pratiti iz odvojene prostorije. Pročitajte na našem sajtu više o pravilima igre i okršaj može da počne.

Brojne kompanije su prepoznale, u osnovnim principima paintball igre, izuzetno povoljan uticaj koji ona ima na razvoj timskog duha, bez koga u današnjem poslovnom svetu nema uspeha. Upravo zbog toga, paintball je postao izuzetno popularan kao team building aktivnost. Takmičarski duh paintball igre podiže moral zaposlenih i gradi osećaj povezanosti i zajedništva među članovima tima. Na taj način se stvara odnos međusobnog poverenja, koji se kasnije prenosi i na poslovne aktivnosti i međusobne odnose svih zaposlenih i u radnom okruženju. Arena No1 je tu da se pobrine da se, pre svega, dobro zabavite, ali i da postignete sve benefite koji su cilj ovakve organizacije.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost