Arena No1 Fitness centar

Jurija Gagarina 40/C 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/318‑9395

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-23:00
Utorak Tu
08:00-23:00
Sreda We
08:00-23:00
Četvrtak Th
08:00-23:00
Petak Fr
08:00-23:00
Subota Sa
08:00-21:00
Nedelja Su
08:00-21:00

Ukoliko želite da probate nešto novo, da osvežite način na koji trenirate, da se zabavite, a da istovremeno postižete željene rezultate, onda je Arena No 1 pravi izbor za Vas.

Uz redovne treninge, čvrstu volju i uz naše savete, postići ćete željene rezultate u najkraćem mogućem roku. Vaš prvi trening je besplatan, zato ne gubite vreme već ga odmah zakažite. Sigurni smo da se nećete tu zaustaviti.

U Arena No 1 fitnes centru možete oblikovati svoje telo onako kako ste oduvek maštali. Nudimo Vam individualne, grupno-individualne i grupne treninge. Instruktori su uvek tu da Vam pomognu, da Vas posavetuju i olakšaju Vam vežbanje, kao i da isprave moguće greške.

Individualni treninzi su bez sumnje najkvalitetniji vid treniranja koji je prilagođen Vašoj građi, sklonostima i trenutnom stanju tela. Znanje i iskustvo naših stručnih trenera dovešće Vas do cilja brzo i efikasno.

Grupno-individualni treninzi su sve popularniji pojam koji opisuje vežbanje u društvu - sa najboljim drugom, partnerom ili kolegom, uz nadzor trenera. Reč je o manjim grupama od dve do četiri osobe, tako da se trener može svakom podjednako posvetiti.

Ako Vam fali motivacija da se pokrenete i počnete da trenirate, a volite druženje, onda su grupni treninzi pravi izbor za Vas. Uz instrukcije stručnog trenera postizaćete željene rezultate, a steći ćete i nova poznanstva.

Pogledajte šta Vam sve nudimo i odaberite pravi trening za Vas! Nakon treninga možete se relaksirati uz masažu ili u sauni i đakuziju.

Mi doprinosimo ne samo Vašem izgledu, već i kvalitetu života.

Ono po čemu se fitnes centar Arena No 1 razlikuje od ostalih je atmosfera koju razvijamo, jer želimo da se, pre svega, osećate prijatno kada dođete kod nas. Naš moto je: NIJE SVE U VEŽBANJU, IMA NEŠTO I U DRUŽENJU.

Fitnes centar i teretana Arena No 1 otvoren je 6.12.2004. godine i od tada je postao jedan od najpopularnijih aerobik i fitnes centara u gradu.

Član je SRFS-a (Savez za rekreaciju i fitnes Srbije), kao i FISAF/BAFA federacije za aerobik i fitnes (FISAF - Federation of International Sports, Aerobics and Fitness, BAFA - Belgrade Aerobics and Fitness Association). Vaši instruktori su pažljivo odabrani i na njihovom usavršavanju i razvoju se stalno radi.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost