Arena Fun Factory

Stefana Prvovenčanog 28 
11010 Beograd (Voždovac) 
M: 069/696‑904

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-23:00
Utorak Tu
08:00-23:00
Sreda We
08:00-23:00
Četvrtak Th
08:00-23:00
Petak Fr
08:00-23:00
Subota Sa
08:00-21:00
Nedelja Su
08:00-21:00

Arena Fun Factory je deo sportskog kluba Arena No1 koji postoji više od jedne decenije. Osnovan od strane ljubitelja različitih sportova i zdravog života, Arena Fun Factory je idealno mesto da organizujete sportski rođendan na kome će Vaše dete doživeti nezaboravnu avanturu!

Posetite našu fabriku zabave. Ljubazno i profesionalno osoblje učiniće Vaš boravak kod nas nezaboravnim. Na raspolaganju su Vam veštačka stena, paintball mete, streličarstvo, laser maze, laser tag, arkadne igre.

Svako dete prolazi kroz sve sadržaje u toku rođendana. Imaće priliku da osvoji najviše vrhove i savladaju strah od visine na veštačkoj steni. Uz pomoć laser taga prebaciće se u svet video igrica, gde će oživeti maštu pucajući iz laserskog oružja. Uz laser maze će uskočiti u svoj omiljeni akcioni film. Unaprediće svoje motoričke veštine pronalazeći put kroz složenu mrežu laserskih zraka. Imaće priliku i da osete kako je to biti Robin Hud dok budu gađali lukom i strelom. A na kraju se mogu relaksirati i razvijati uz razne arkadne igre.

Nakon aktivnosti možete se osvežiti u prijatnom ambijentu našeg kafea.

Od 01.03.2018. počela je sa radom dnevna sportska igraonica. Sada možete posetiti našu igraonicu i uživati u našim brojnim sportskim aktivnostima bilo kada. Omogućite svom detetu nezaboravnu zabavu!

Arena Fun Factory je i objekat koji je specijalizovan za indoor team building događaje. Mnoštvo različitih sadržaja, od kojih Vas nijedan neće ostaviti ravnodušnim. Veliki broj renomiranih kompanija je prepoznao naš trud da se istaknemo u ovoj oblasti i ukazao nam poverenje, a značajan broj njih se ponovo odlučuje da nam poveri organizaciju team building-a. Preporučeni smo i od Turističke organizacije Beograda.

Ukoliko Vas zanima koje sve team building aktivnosti nudimo, možete posetiti i naš sajt: www.teambuilding-srbija.com

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost