Anabella venčanice

Kumodraška 35 
11010 Beograd (Voždovac) 
T: 011/3989‑712
M: 063/110‑9061

Kategorije

Firma "ANABELLA VENČANICE" generalni je distributer i uvoznik brendova MISS KELLY, DIVINA SPOSA, MARYLISE, EDDY K. i GUY LAURENT. Mi smo spoj kreativaca i eksperata koji zajedno rade sa ciljem da probude osećaj lepote i oduševljenja. Negujemo profesionalan odnos prema radu i vrhunski nivo organizacije.

Nama je bitno da svaka nevesta ima savršenu venčanicu na dan svog venčanja. Zato preporučujemo da svoj termin za isprobavanje venčanica unapred rezervišete, kako bismo mogli da Vam posvetimo potrebno vreme i pažnju. Čak i ako nemate tačnu predstavu o tome kakvu venčanicu želite, naš stručan i iskusan tim učiniće sve da Vam pomogne do donošenja konačne odluke i pronalaska savršene venčanice, skrojene baš po Vašoj meri.

U salonu ANABELLA venčanice možete kupiti ili iznajmiti. Ukoliko je potrebno, moguće je napraviti izmene na postojećim modelima, a kako bismo Vam olakšali pripreme za Vaš poseban dan, ANABELLA u svojoj ponudi ima i kompletnu prateću opremu za venčanje: bidermajere, nakit, rukavice, ešarpe, torbe, velove, šešire, ukrase za kosu, pozivnice...

Svakom poslu pristupamo temeljito i sa puno pažnje, uvek uzimajući u obzir želje i potrebe kupaca. Zahvaljujući stručnosti, kvalitetu i poštovanju naših klijenata, ANABELLA se danas može pohvaliti velikim ugledom stečenim na našem tržištu.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost