Ambulanta Mobilna medicinska sestra

Milentija Popovića 32/A /lokal 35 
11070 Beograd (Novi Beograd) 
T: 011/7115‑269
M: 060/3264‑666

Privatna ambulanta za zdravstvenu negu Mobilna sestra

Usluge medicinske sestre potrebne su svim kategorijama - starima, bolesnima,operisanim, povređenima, majkama sa malom decom, porodiljama - nekima stalno, a nekima povremeno. Važno je znati kome se obratiti i od koga ćete dobiti savet, uslugu, oslonac, i to u najkraćem mogućem roku. Ko će vas uvek primiti kada je to potrebno i doći do vas da vam pomoć pruži.

Bez čekanja, u ambulantnim ili kućnim uslovima, vrhunski kvalitetno, brzo i efikasno obavlja se zdravstvena nega pri privatnoj ambulanti za zdravstvenu negu Mobilna sestra, u Beogradu.

Uz ljubaznost i toplu reč, sa maksimalnom dozom profesionalnosti, medicinska sestra Žaklina Nedeljković sa svojom ekipom izlazi na teren i pomaže svima kojima je medicinska pomoć u kući ili u ambulanti potrebna.

Kućna, patronažna, terenska i ambulantna zdravstvena nega obavlja se 24 časa dnevno, u Beogradu i okolini. Delatnošću nisu obuhvaćene samo usluge medicinskih sestara, već i usluge geronto domaćice, negovateljice, pomoć u kući starim osobama, medicinske usluge u kući, pomoć porodilji, nega novorođenčeta, davanje injekcija ili infuzija, zamena katetera, previjanje rana specijalnim oblogama za zarastanje rana i mnogo toga drugog.

KUĆNA NEGA STARIH LICA BEOGRAD

Starim osobama treba pomoć, društvo, podrška. Ukoliko imate stare ili nepokretne osobe u svom okruženju, a zbog svojih obaveza ne možete na adekvatan način da brinete o njima, rešenje pruža kućna nega starih osoba, usluga koju s ljubavlju obavlja Mobilna sestra. U ovaj segment spadaju usluge negovateljica i geronto domaćica, koje u potpunosti brinu o bakama i dekama.

Pomoć starim osobama se, prema potrebi i dogovoru, može odvijati kroz čuvanje starih osoba, pripremu i služenje obroka, pomoć pri kretanju i korišćenju ortopedskih pomagala, pomoć i brigu o osobama sa demencijom, nabavku i brigu o redovnom uzimanju lekova, odvođenje na lekarski pregled, druženje, pratnju medicnske sestre prilikom transporta sanitetom, palijativno zbrinjavanje, nabavku kućnih potrepština, pranje veša, peglanje, pranje posuđa itd. Naravno, na raspolaganju je i medicinska pomoć u kući.

Ukoliko ste mislili da rešenje nude oglasi za čuvanje starih lica ili agencija koja zapošljava geronto domaćice, sada znate da postoji kvalitetnije i sigurnije rešenje.

Ako vas zanima cenovnik kada je u pitanju kućna nega starih lica ili nega nepokretnih, kontaktirajte Mobilnu sestru.

KUĆNA NEGA BOLESNIH

Kućna nega bolesnih ili kućna zdravstvena nega podrazumeva brojne usluge medicinske sestre koje su neophodne osobama koje leže ili iz drugog razloga nisu u stanju da odu do ambulante. U kućnim uslovima, po vašem pozivu, obavljaju se:

 • kućno davanje injekcija
 • davanje infuzije
 • postoperativna nega,
 • kućno previjanje rane
 • nega kolostoma i zamena diska stome
 • previjanje i lečenje dekubitusa specijalnim oblogama
 • stavljanje, zamena ili skidanje katetera
 • davanje klizme u kući
 • nabavka lekova
 • kupanje nepokretnih bolesnika
 • pranje kose nepokretnog bolesnika uz pomoć mobilne kadice

Nije vam potrebna agencija za negu bolesnika, jer kompletnu i profesionalnu pomoć oko bolesnika obavlja Mobilna sestra. Pored svega navedenog, umesto Vas se mogu obaviti i sve usluge u domovima zdravlja, laboratorijama, bolnicama, apotekama: nabavka lekova i medicinskih pomagala, kao i sve vrste laboratorijskih analiza, medicinska pomoć i pregledi lekara konsultanata i saradnika.

KUĆNA NEGA PORODILJA

Porodiljama je, u najvećem broju slučajeva, i te kako potrebna pomoć medicinske sestre, kako bi što lakše, brže i efikasnije rešila brojne probleme koji nastaju kao posledica porođaja ili dojenja.

 • nega rane od epiziotomije
 • lečenje i pomoć kod mastitisa
 • nega porodilje posle carskog reza (nega rane itd.)

USLUGE PATRONAŽNE SESTRE

Zdravstvena nega novorođenčadi i beba još je jedan od segmenata u kojem Mobilna sestra izlazi na teren po vašem pozivu i roditeljima pruža pomoć u vidu kompletne medicinske brige o bebi i edukacije. Patronažna sestra će vašem detetu i vama posvetiti potrebno vreme i pažnju, kako biste bili sigurni da je sve u najboljem redu, a vi kompletno edukovani da dalju negu obavljate i sami.

 • nega novorođenčeta (obrada pupka, kupanje bebe)
 • masaža beba (obuka prvenstveno za očeve, ali može i za majke)
 • nega dece do 3 godine i dece predškolskog uzrasta
 • beba siting

AMBULANTNE USLUGE U AMBULANTI ILI KOD KUĆE

Bez čekanja, stručno i pažljivo, Mobilna sestra nudi i sledeće usluge, u ambulanti ili u vašem domu:

 • davanje terapije po nalogu lekara
 • previjanje rana
 • uzimanje kompletnih laboratorijskih analiza
 • merenje pritiska i šećera u krvi

SAVETOVALIŠTE

Kad god ste u nedoumici, Mobilna sestra će Vam pružiti stručne savete iz nekoliko oblasti: savetovanje iz psihologije, ishrane, vaspitanja, zdravstvenog obrazovanja, zdravstvene rehabilitacije, konsalting zdravstenog menadžmenta.

Dodatna pogodnost saradnje sa Mobilnom sestrom je i mogućnost bržeg zakazivanja i obavljanja konsultativnih lekarskih pregleda sa stručnjacima iz raznih oblasti medicine sa kojima ova ambulanta sarađuje, u ambulantnim ili kućnim uslovima.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost