ALP Project Sistem

Kneza Višeslava 88 
11030 Beograd (Čukarica) 
T: 011/354‑3896, 357‑3156
F: 011/354‑3896

ALP Project Sistem d.o.o je privatno preduzeće koje postoji od 1988. godine, a čija delatnost može da se podeli na tri sektora:

1. Obuka kadrova za bezbedan rad u vertikalnim sredinama, kao što su: građevinski visinski radovi, poslovi održavanja infrastrukture mobilne telefonije, spašavanje i evakuacije iz vertikalnih sredina itd.
2. Izvođenje specifičnih radova izgradnje, sanacije i održavanja objekata na velikim visinama.
3. Prodaja savremene opreme za zaštitu od pada, visinske radove, spašavanje, alpinizam... Zastupnici smo nekoliko Evropskih proizvođača kao što su Singing Rock, Edelweiss, Camp...

Bez obzira da li Vam je potrebna obuka, oprema ili stručna pomoć u radovima, naš tim iskusnih i visoko obučenih stručnjaka je u mogućnosti da u svakom trenutku izađe u susret Vašim zahtevima.

Ukažite nam Vaše poverenje kao što to svakodnevno rade velike privatne i državne organizacije, a samo neke od njih su: Telenor, Telekom, Ministarstva unutrašnjih poslova i odbrane, Cementara TITAN Kosjerić, US Steel Serbia, Simens-Nokia, Media Works, Kodar Inženjering, Roaming Networks, Promonte CG, Elektro Privreda Srbije, Henkel, Zorka keramika, Radio Televizija Srbije, Nacionalni park Tara...

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost