Aleksandar Vulović - izvršitelj Višeg suda i Privrednog suda u Beogradu

  • (5 recenzija)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Kategorije

Adresa

U blizini
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Sonja Kostić
Sonja Kostić

Dalje zasto su svrha uplate i primalac fizicko, a ne pravno lice? Iako je fizicko lice predstavnik, uplata bi trebala da ide pravnom licu? Ili bar da se pomene koja i zasto uplata duga? Nisam duzna izvrsitelju, vec Telekomu? Dalje, zasto me niko nikad nije obavestio o tome da je pokrenut postupak? Koje garancije imam da ce mi racun biti odblokiran kad izmirim dug? Po Vasim recima dug je sada tacno 32 000. Da li mozete vrlo precizno da mi napisete koliki je tacno dug? Znaci, ne vredi da uplacujem u ratama dok ne izmirim dug, vec ceo dug odjednom? Po kojoj osnovi mi onda uzimate 10 000 sa racuna koji ste blokirali , a koji nisu ceo dug, vec deo duga? DA LI JE OVO PREVARA?

  • 12-08-2020
Vera popovic
Vera popovic

Godpodine izvrsitelju po kom osnovu vi meni mozete da uzmete 2/3 zarade , pri tom niste mi poslali ni jedan pisani dokument o odluci kako bih se zaliala, pokrenucu tuzbu protiv Vas a potrudicu se da to dopse i malo sire .Ako ostvarujem minimalnu zaradu kako mozete da mi uzmete 16500 , da li je to po zakonu?

  • 17-09-2019
Dejana Rodic
Dejana Rodic

Ovaj izvrsitelj ne prosledjuje novac tamo gde treba tj onome kome vi ustvari dugujete. Pa tako vec 5 god muku mucim i dokazujem da je placeno al mi to niko ne priznaje i ako imam potvrdu od izvrsitelja

  • 27-05-2019
Angelo Peruzzi
Angelo Peruzzi

LOPOV

  • 26-03-2019
Aleksandar Botunjac
Aleksandar Botunjac

gospodine aleksandre kako mogu da vas kontaktiram nesto mi nije jasno oko placanja jer nesto placam na administrativnu zabranu hvala

  • 07-02-2019
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!