AKS Express Kurir

  • (35 recenzija)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Kategorije

Recenzije

Marko 679
Marko 679

Poslao sam paket u četvrtak i nakon nedelju dana nisu u stanju da ga dostave.Kad zovem call centar sve što imaju da mi kažu da nemaju nikakve informacije.Neko od radnika u njihovom magacinu mi je ukrao paket i sad se prave ludi.Saljite pakete preko njih ako želite da vam ukradu paket

  • 19-12-2023
joVann mrpic
joVann mrpic

Mislim da nema gore, uzas Katastrofa je mala Rec Ranije mi se dešavalo da mi iz koverte nestane po neki dinar, kad sam zvala posle nekog puta da se zali, kazu donece Vam kurir, nista od toga. Danima zovem da preuzmu paket, svaki dan Lazu...zagubili naloga.

  • 08-04-2022
Ivana Ristic
Ivana Ristic

Ovo je verovatno neko pranje novca. Ne postoji drugo objasnjenje za ovu kompaniju, nisam imala iskustva ni nisam pogledala recenzije, ali zvala sam 5 puta i bila uveravana da ce kurir doci sto se nije desilo. Sutra im se lose pise, morace da mi nadoknade sto sam zakasnila na avion i sto nisam uspela da posaljem obecanu posljku! vlasnik je verovatno neki neobrazovani kriminilac-politicar iz sapca koji ovako pere novac i ima najvece dno od zaposlenih. postexpres nije najbolji ali je daleko pouzdaniji od svih drugih retardiranih kurirskih sluzbi. Karma je cudo vlasnik ce i u zatvor kad tad i baknrot to mu ja svakako zelim, pozz.

  • 06-04-2022
Vera Kijanovic
Vera Kijanovic

Užas!!! Vraćate pakete bez da pokušate dostavu. Ako nema mesta za parkiranje ili uska ulica ili nemate vremena na kurire mislim paket ne dobijate ma koliko paket bio hitan! Strašno!!! Karaburma u Beogradu je u pitanju... Sramota!

  • 14-01-2022
Aco Femic
Aco Femic

Najgora najneprofesionalnija i najbezobraznija posta u drzavi.da ima srece i zakona nebi radili sekundu jednu

  • 16-02-2021
Sanja Sanja
Sanja Sanja

Ljudi bezite od njih ja nije da sam ostala bez posiljke nego bez para a suma1800 nije malo...

  • 13-11-2020
Саша Сретенов
Саша Сретенов

prevaranti, neviđena neposlovnost. NIKAD više.

  • 30-09-2020
Filip Master
Filip Master

Prevaranti kakvih nema, pošiljku držali dva meseca. Mesec dana sam proveo pokušavajući da stupim u kontakt sa službom za žalbe, koja se inače nikako ne javlja na telefon. Posle dva meseca me obaveštavaju da je pošiljka otišla u drugi grad i da je slomljena. Nakon svih žalbi i molbi da dobijem nekog sa ki bi mogao da pričam oni mi kažu da će mi vratiti pošiljku jer nije adekvatno upakovana i prekinuli vezu. Moja pitanja su sledeća: 1. Kako smeju da preuzmu neadekvatno upakovanu pošiljku? 2. Kako dva meseca čekam da saznam za to? 3. Kako je moguće da pošiljka promaši grad?! Vi ste najgora brza pošta sa kojom sam ikada sarađivao!!!!!!! Bežati od njih kao djavo od krsta!!!!!!!!

  • 26-08-2020
Yo Bro
Yo Bro

Najgora služba

  • 01-06-2020
Maja Panic
Maja Panic

MAMU VAM JEBEM LOPOVSKU! NAJGORI STE! KAKO VAS NE ZATVORE SAMO SE PITAM! DNO DNA! FUJ!

  • 10-03-2020
Ivana Vladisavljevic
Ivana Vladisavljevic

Najvisi nivo neptofesionalizma koji klijent moze da dozivi. Niti jednom do sada nisu dosli u dogovoreno vreme po posiljku (pritom mislim na dan, ne na sat). Sramota! Nikad vise, ne preporucujem nikome!

  • 03-03-2020
Kuro Wasabi
Kuro Wasabi

Kurir naplatio umesto 300 450 din posiljku i to bez ikakve priznanice!

  • 15-02-2020
Momcilo Ilic
Momcilo Ilic

Evo čekam isporuku punih nedelju dana i kad zovem kol centar službenice ništa ne rade da se problem otkloni. Kažu poslaćemo e-mail da nam odgovare šta se dešava. Ja, lično sam poslao desetak e-mailova ni na jedan mi nisu odgovorili. Tražio sam od službenica telefon viših instanci međutim njihov odgovor je bio da ne smeju da daju. Zaključak: za mene Aks express služba više ne postoji.

  • 20-01-2020
Mirjana Radojkovic
Mirjana Radojkovic

Nikad nisam loš komentar upisivala, ali ovaj put moram. Neprofesionlnost u svakom pogledu.

  • 26-12-2019
Иван Славковић
Иван Славковић

Poslata posiljka 12.12. Evo vec 8 dana nas lazu i zavlace kako ne znaju sta je sa posiljkom,i pritom sam pravno lice,operateri neljubazni,nekulturni,nevaspitani,NIKAD VISE,JEDNA VELIKAAA NULAAAAAAA!!!!!

  • 19-12-2019
Goran Miric
Goran Miric

Uzas. Paket ne stize vec 5 dana, a operatera je nemoguce dobiti.

  • 06-12-2019
Ružica Rajacic
Ružica Rajacic

Ne mogu da verujem, juce sam zakazala kurira ceo dan ne mrdam od kuce. Uopste se nije pojavio. Na telefone se niko ne javlja Kakva je to sluzba kao da rade dzabe a meni je posiljka hitna. Nazalost poste su u strajku inace su najpouzdaniji.

  • 05-12-2019
Katarina Pajkic
Katarina Pajkic

Najgora kurirska sluzba ikada!! Paket ne stize vec 10 dana, operatera je nemoguce dobiti a i kada se jave izuzetno su neljubazni, neprofesionalni samo gledaju sto pre da prekinu i ne pomazu uopste! Jedina informacija koju dobijam je da je paket zadrzan u skladistu i da ce me pozvati i naravno da me nisu ni pozvali! Primorana sam da odem sama po paket! Ni najgora ocena nije doboljno losa za ovu kurirsku sluzbu!!

  • 30-10-2019
Marko Vilotic
Marko Vilotic

Ajde samo vas cekam da se pojavite sa paketom ne da necete pare dobiti nego ce neko da najebe pocev od magacina na pancevackom putu pa cete sledeci put da razmislite dva puta koga cete da zajebavate

  • 16-09-2019
Nadja Dimi
Nadja Dimi

Čitajući recenzije, nemam šta da dodam što se i meni nije desilo, ali mislim da je od značaja svaki komentar zbog potencijalnih budućih korisnika. Mog paketa nema 7 dana, poslat je i stigao u Beograd istog dana, međutim nikome nije palo na pamet da pošalje kurira. Kada sam, napokon došla do operatera koji se satima nisu javljali, pravili su se da rešavaju problem i rekli da kuri stiže narednoh jutra, a da će me svakako pozvati tokom dana. Ništa se od toga nije desilo, pa sam prinuđena da odem sama po paket na Pančevački most. Apsolutna neprofesionalnost u svakom smislu.

  • 24-08-2019
Irena Stevanović
Irena Stevanović

Najgora kurirsk sluzba koja postoji! Paket je poslat u cetvrtak, u petak je trebao da stigne, naravno da nije, kaze ddjite do nas do Pancevackog puta do 18h i preuzmite paket ili sacekajte u ponedeljak ec vam kurir doneti, evo danas ponedeljak naravno da nije stigao, zovem call centar Aksa i svi se prave mutavi ne znju da mi kazu pravu informaciju zbog cega mi je opet nije poslat paket. NIKADA SE NEMOJTE OSLANJATI NA OVU KURIRSKU SLUZBU, JER SVOJ PAKET NECETE NI DOBTII, CEKATE KAO JA 5 DANA A I PITANJE JOS KOLIKO! Zalila sam se i preko mejla, nisam odgovor dobila JEDNA NULA ZA NJIH!

  • 29-07-2019
miki tomić
miki tomić

!UŽASNI! Neljubazni, neprofesionalni, neodgovorni, SPORI! Ne postoji ni jedna lepa reč kojom bih opisao vaše ponašanje, rad i odnos prema korisnicima! Nikada višeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! (Zašto nemate nulu kao ocenu vašeg rada?)

  • 06-07-2019
Vladeta Radovanovic
Vladeta Radovanovic

Uzasni, neprofesionalni, neorganizovani i jadni. Jednostavno ih treba izbegavati u najsirem mogucem luku. Lakse je peske otici po paket nego boriti se sa njima za njihovu bednu uslugu!

  • 27-06-2019
Kristina Cvetkovic
Kristina Cvetkovic

I ja da mogu dala bih 0 jednu veliku. Vise nikad ne saljem vasom kururskom sluzbom, toliki bezobrazluk. Zaposljavate retardirane kurire.. Sramota! Vas kurir me zove u 19h i ja kazem nisam kod kuce, on kaze ok donece sutra a onda odnese posiljku u magacin, tj pare od pouzeca a svoje ste naplatili. A mesec dana jos malo mi isporicujete i to sam 6 puta zvala! Jos mi vas operater kaze da moram da idem do magacina da podignem, ali videce da pozove nekoga to da dostavi! Sramota, sramota!!!!!!

  • 07-05-2019
Јана D'Arbanville
Јана D'Arbanville

Nekulturni i jadni. Da mogu, nulu bih vam dala! Hitna mi je bila posiljka za subotu, jer sam vec sutradan kupovala. Videla sam propusten poziv deset minuta nakon sto je kurir zvao. Nazvala sam i rekao je da ce mi se brzo javiti, jer je u okolini i doneti paket. Dva sata nakon toga sam opet pozvala, ne javlja se. Pola sata kasnije pozovem opet, kaze da je zavrsio s poslom, ali ce se potruditi da mi donese. U medjuvremenu zovem, opet se ne javlja. Javio se posle 17h, ostvio je paket u magacin i rekao da odem sama da ga preuzmem i poceo da vice. Naucite kurire da se ponasaju i da odma kazu kako stvari stoje, a ne da cekam ceo dan!!! Paket ce vam dnas biti vracen, jer na datoj adresi nema ko da ga preuzme!! Sram vas bilo!

  • 22-04-2019
Gomora Gom
Gomora Gom

Najjadnija ekipa ikad!!! Gubim kupce zbog njih. Njima nista ne znaci reci pogrdnu rec, navikli su. Prihvataju je ko dobar dan. 10 dana ne isporucuju posiljku, i dan za danom isti odgovor: SUTRA CE! Ovo valja utuziti u Sud Casti, da se skupimo zajedno i ugasimo firmu. Kazne koje ce morati da plate ce zatvoriti kapije AKSa zauvek!!!!!! LOPOVI.

  • 01-02-2019
Nada A
Nada A

NAJGORA, NAJGORA,NAJGOORA kurirska sluzba!!!!!!!!!! Nisu u stanju da isporuce posiljke danas za sutra, vec ti mrtvi ladni saopstavaju da ces je dobiti prekosutra, kada zoves (a ne javljaju se satima na telefon!) Nikako ne preporucujem ovu kurirsku sluzbu, ako vam je bitna posiljka, ako saljete poslovnim partnerima nesto, jer nece ispostovati vreme i samo cete se izblamirati kod poslovnih partnera. Totalno su neorganizovani, ne poznaju ulice, ma katastrofa! Jednom recju UZAS, UZAS, UZAS!!!!!!!!

  • 04-12-2018
Dragan Ivković
Dragan Ivković

što niste došli po paket kad obećate mnogo ste neuslužni

  • 09-11-2018
Marina Dolinic
Marina Dolinic

Mnogo loša kurirska služba, veoma neljubazni i nikada ne ispostuju dogovoreno. Svaki put kada neko pošalje preko njih loše iskustvo, kad sam zakazala kurira nije se pojavio uopšte!

  • 15-08-2018
Vera Secerovic
Vera Secerovic

Gabaritni paket poslat u ponedeljak br pošiljke 6212274613, dan za dan stiže. Kad zovete i jedva dobijete broj kažu gabaritan je ne ce sad treba 3 do 5 dana, pitate kad, spuste slušalicu, jer ne slušaju stranku do kraja. Slažete se da je svacije vreme dragoceno, pa bar da Kazu stize vam u petak da od ponedeljka do petka radite svoj posao, nego gubite vreme cekajuci. U utorak sam ispravila mesto jer postanski broj oznacaba 2 mesta i dala moj broj tel. Svaki dan Kazu zo vite sutra u 8.30 pa u 10 znacete da li je vozac zaduzen, ali najbolje je pozvace vas vozac. Danas je petak i 4 moja poziva u 9, 10, 16 i 16.05. Prvi poziv, zo ite u 10, drugi Kazu zaduzen vozac danas dolazi, u 16 ko vam ne rekao kad vozac nije zadizen i tek treba u subotu., sa spustanjem slusalice. Poslednji poziv sa izuzetno ljubaznom devojkom koja kaze ne Moze mi dati sefa. Nepostovanje tudjeg vremens i neptofesionalnost. Nepostovanje tudjeg vremena i neprofesio alnost

  • 17-11-2017
Ivica Kraljevic
Ivica Kraljevic

Usluga placena unapred.Posiljka stoji u magacinu tri dana i niko ne zna zasto se ne isporucuje ?!!Operateri na call centru samo gledaju da te otkace ,biz ikakve volje da se problem resi. Uzaaaas !!! Daleko vam lepa kuca ,vase usluge nikad vise !!!

  • 03-11-2017
Nikola
Nikola

Izuzetno loše iskustvo! Paket prvo poslat na drugu adresu, pa zagubljen, pa pronadjem ali ga ne dostavljaju, i niko nije odgovoran. Dobio sam broj za reklamacije na koji se niko ne javlja! NELJUBAZNI operateri kojima je vise u interesu da budu 'pametni' nego da pomognu i izadju u susret. SPUŠTANJE SLUŠALICE kad ne znaju šta da kažu.. strasno. Nikad više, to znam sigurno!!

  • 26-10-2017
Zlatan Pekmezovic
Zlatan Pekmezovic

Danas niko nije dolazio na adresu niti me zvao. Pratio sam posiljku 2 puta zvao call centar kazu da kuriri rade do 18 i da ce isporuciti. Kada sam ponovo zvao posle 17h niko se ne javlja na telefon. U 19h status posiljke vracen u magacin. Kako, zasto!!! Ne preporucujem mozda je to lek za nekoga ili nesto hitno. Bar javite pa ja da dodjem gde treba!!!

  • 26-10-2017
Bibi Skoll
Bibi Skoll

Pokušaj naplaćivanje veće cene za 1000din od cene na paketu, što posmatram kao pokušaj krađe i kako vidim nisam jedini sa tim iskustvom. Drugo nikakva potvrda o preuzimanju nije izdata, tražio sam potvrdu, dobio sam odgovor da se ništa ne izdaje. 'Prilikom prijema i dostave bilo koje vrste pošiljke poštanski operator izdaje potvrdu o preuzimanju express pošiljke i potvrdu o dostavi express pošiljke koju štampa iz PDA uređaja.' Citat sa njihovog sajta. Žalio sam se putem email-a, nikakav odgovro nisam dobio.

  • 08-08-2017
Amidzic Aldin
Amidzic Aldin

Treba da saljem Paket za Novi Pazar iz Priboja kad mogu da posaljem

  • 28-05-2017
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!