AKS Express Kurir

  • (23 recenzije)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije
Kategorije

Adresa

Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

stanica stanica
stanica stanica

Najgora kurirska sluzba Isporuku sam cekala tri dana.

  • 09-01-2024
Milica Pavlovic
Milica Pavlovic

Recenzija 1 jer ne može 0. Kurir laže da je bio na adresi i da se niko ne javlja na telefon,kada im zapretite donesu pošiljku koju treba da preuzmete na adresi koja njima odgovara. Ne daju račun. Poštarinu naplaćuju po svom nahodjenju, istu zaokružuju na iznos koji njima odgovara. Zaobiđite ih.

  • 18-08-2023
Mr. Galaxy
Mr. Galaxy

2 nedelje stoji pošiljka u magacinu i nisu sposobni da je isporice. I ne odgovaraju na mejlove,jer znaju da sam u pravu i nemaju šta slagati! Najgori u Srbiji! Izbegavajte ih u širokom luku! Prevaranti klasični!

  • 18-07-2022
Milka Tesic
Milka Tesic

Koliko je puta potrebno zvati kurira da preuzme paket na željenu adresu??!

  • 29-12-2021
Milica Maričić
Milica Maričić

Ako zelite da bacite nesto u smece, a da usput to platite i da se ganjate sa nepismenim ljudima, Samo izvolite!

  • 11-02-2021
Slavko Joksic
Slavko Joksic

Katastrofa i bezobrazluk...900 gr.paket iz Pozege do Uzica 600 din. Nikada vise!

  • 06-11-2020
Vanja Cicvaric
Vanja Cicvaric

dno dna

  • 23-10-2020
Milivoje Zilovic
Milivoje Zilovic

KATASTROFA! Da je sreće da zatvore firmu usrećili bi mnogo korisnika. A i to će im se ubrzo desiti.

  • 27-07-2020
Milos Maric
Milos Maric

NAJGORA KURIRSKA SLUŽBA U SRBIJI ALI UBEDLJIVO ! DVE POŠILJKE KOJE SU MI POSLATE U PONEDELJAK 06.07.2020 NI DAN DANAS NISU ISPORUČENE, ŠETAJU SE IZ MAGACINA U MAGACIN SVAKODNEVNO, ALI KAO ŠTO PROČITAH U JEDNOJ OD RECENZIJA TU JE TRŽIŠNA INSPEKCIJA KOJA ĆE DOVESTI OVU NAJGORU FIRMU U RED.

  • 10-07-2020
Nenad Martinović
Nenad Martinović

Klasični debili...neznam zasto se zovu brza pošta kad nisu ni B od brzi...

  • 10-06-2020
Igor Puric
Igor Puric

Znaci jedino sto treba ovoj 'firmi' je TRZISNA INSKEPCIJA!!!

  • 26-05-2020
Sarganska Osmica
Sarganska Osmica

Katastrofa. Ja da idem po paket 10km od kuce. Pa jel dostavljate na adresu ili ne. Sram vas bilo. I posle 7 dana niko ne zove niti isporucuje posiljku i na kraju urade povrat. Sram vas bilo. Niko ne kontaktira, samo pare da uzmete a za pakete vas bas briga.

  • 19-05-2020
Codex Servis Centar Zaječar
Codex Servis Centar Zaječar

Poslao sam paket iz Zaječara uz predhodni dogovor -ČOVEK JE ŽELEO DA PODIGNE PAKET U AKS MAGACINU UŽICE,POŠTO JE STRANAC U PROLAZU,sve je doovoreno i poslato 5 dana ranije.Centrala je uredno i normalno primla sve i apsolutno su ispravno napisali i dali nalog DA SE PAKET PREUZIMA U AKS MAGACINU UŽICE. Problem je što izgleda tamo neko ne zna da čita a i očigledno ne zna na kojoj adresi mu se nalazi firma . Ne znam druge podatke te genijalke(Neka radnica sa šifrom MILENA 3201, gde je ona zaključila svojom pametnom glavom da je ADRESA NEPOZNATA I DA MORA DA MI VRATI PAKET I DA PLATIM NJENU GLUPOST JOŠ 480 DINARA!! ....Žena na cenrali koja se javila je sasvim ok i normalno smo se razumeli ali u Užicu ta druga koleginica , očigledno treba da čuva ovce ali samo jednu , pošto bi više od toga izgubila.

  • 06-12-2019
Dragan Danicic
Dragan Danicic

DVA DANA ZAKUZUJEM KURIRA,ŠTO MOŽE DA SE PROVERI U AKSU U ŠAPCU DA PREUZME POŠILJKU A NJEGA NEMA,AKS TREBA IZBEGAVATI,SAMO BUDALA MOŽE DA ŠALJE OVOM BRZOM POŠTOM,IZBEGAVATI UBUDUĆE

  • 06-12-2019
MarkoDejic
MarkoDejic

Ljudi, ne znam šta bih Vam rekao, ali ja imam pozitivna iskustva. Sela rade, meni su u Biosku doterali bez problema.

  • 04-12-2019
Miljko Petrovic
Miljko Petrovic

Uzas ovo nisam video u zivotu u ponedeljak zvao da dodju da preuzmu paket niko ne dolazi u ponedeljak vece zovem kaze javicemo da vidimo sta se desava niko naravno ne javlja cekam utorak nista sreda nista u cetvrtak zovem nista kaze dolazi danas kolega medjutim nista u petak zovem se kao dolazi danas ja im pretim inspekcijom oni nista sretnem vozaca njihovog na ulici kazem daj vidi kaze docicu ja danas da uzmem to nasao i broj i ime medjutim nema ga jutros zovem kaze ne radimo u ponedeljak nazovi pa nisam ja lud pravac inspekcija olosi da nema dalje inace vracam paket a taj sarađuje sa njima samo ima ugovor a ne bi me zanimalo da ja saljem ovako odem u postu posaljem postexpress i Cao a pare treba da mi vrati a ne moze jer nisam paket vratio kakva djubrad

  • 17-08-2019
Milun Didanovic
Milun Didanovic

Idioti jedni retardirani. Sve sami ološ i bagra

  • 10-08-2019
Иван Филиповић
Иван Филиповић

Da li postoji zadovoljan kupac ili u aksi rade samo magarci koji po 10 dana ne isporučuju pakete?

  • 07-05-2019
Goran Savic
Goran Savic

Aks-ubedljivo najgora kurirska sluzba u Uzicu ovde, a i u Srbiji! Vas logo i pravilo danas za sutra vazi izgleda samo na papiru. Nemam vise sta da dodam, Trzisna inspekcija ce reci svoje kad vam dodje u posetu. a preporucujem i gore ostecenima da se obrate trzisnoj inspekciji i prijave bas! dovescete se u red ili necete postojati, to vam garantujem

  • 11-04-2019
Ana Brajkovic
Ana Brajkovic

Najgori ste...samo me interesuje koliko dana je vama potrebno da stigne posiljka,za koju je receno da stize sutra?!Ni posle 5 dana nije stiglo,a i medjuvremenu kada sam vas zvala kazete da je otisla iz magacina ka adresi i da ce sigurno stici danas.A posle toga se, naravno ne javljate na telefon.A u pitanju su papiri koji su morali jos juce da budu u KC,u pitanju je onkološki pacijent.Bolje da ne znate šta bi vam sada uradila i šta vam mislim.Katastrofa ste!!!

  • 02-04-2019
Kvark Design
Kvark Design

Posle 7 dana sam morao licno da idem u magacim da preuzmem paket, niko me nije pozvao ni obavestio

  • 18-01-2019
Milena Babic
Milena Babic

Paket putuje 20 dana ,u paketu kvarljiva roba .gospoda ne voze sela .Uzasna sluzba !!

  • 11-01-2019
M J
M J

aks danas za sutra u mom slucaju je znacilo sledece nedelje ili nikad!! Ponudjena mi je opcija da preuzmem posiljku na 10 km od navedene adrese za dostavu Ili je necu ni dobiti, vozac iz Uzica, koji se predstavio kao Srdjan iz aksa je bio taj genijalac koji mi je dao tu ponudu!!! NAJGORI STE ALI UBEDLJIVO

  • 13-06-2018
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!