Akademija Oxford Voždovac

Vojvode Stepe 79 
11221 Beograd (Voždovac) 
T: 011/4038‑270
M: 060/0111‑584

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-17:00
Utorak Tu
08:00-17:00
Sreda We
08:00-17:00
Četvrtak Th
08:00-17:00
Petak Fr
08:00-17:00
Subota Sa
09:00-14:00
Nedelja Su
ne radi

Akademija Oxford počela je sa radom 2008. godine i danas je jedna od najprestižnijih škola stranih jezika i edukativnih centara u Srbiji, sa više od 10.000 polaznika godišnje. Engleski, nemački, italijanski, francuski, švedski, španski i norveški samo su neki od jezika koji su vam dostupni u školi stranih jezika Akademije Oxford, na čak 33 lokacije širom Srbije.

Nastava u Akademiji Oxford bazira se na raznovrsnim inovativnim i kreativnim metodama, u skladu sa jezicima, vrstom i trajanjem kursa. Nastavne metode neprestano se usavršavaju, te na taj način uvek prate svetske trendove i dostignuća. Velika pažnja posvećuje se motivisanju polaznika da razvijaju svoje sposobnosti učenja stranog jezika i na efikasan i jednostavan način prošire svoje znanje.

U našim centrima zaposleno je preko 200 profesora koje odlikuje stručnost, dinamičnost, iskustvo i posvećenost svom pozivu. Osposobljeni da organizuju kvalitetnu i zanimljivu nastavu, oni su tu da vam pruže svu potrebnu pomoć i podršku prilikom učenja, kao i da odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice.

Akademija Oxford Voždovac nalazi se na prometnoj i atraktivnoj lokaciji, kako bismo svima bili podjednako dostupni. Nastava se odvija u prijatnom ambijentu naših učionica, koje su klimatizovane i moderno opremljene, poseduju računare, plazma televizore i ozvučenje, kao i obaveznu internet konekciju. Cilj je da se svi polaznici osećaju prijatno, jer samim tim i nastava se uspešnije odvija.

Kursevi stranih jezika namenjeni su deci predškolskog i školskog uzrasta, srednjoškolcima i odraslima. Mogu se organizovati za jednu ili dve osobe, kao i za grupe od 3-12 polaznika. Dinamika nastave prilagođena je potrebama polaznika, te tako u ponudi imamo klasični kurs, koji se izvodi dva puta nedeljno u trajanju od 90 minuta, ubrzani i individualni kurs, koji se izvode tri ili više puta nedeljno i traju zavisno od potreba polaznika. Grupni kursevi za decu izvode se dva puta nedeljno po 45 minuta. Opšti kursevi za odrasle traju od 4 do 5 meseci u zavisnosti od nivoa, a dečiji tokom cele školske godine.

Svi polaznici imaju mogućnost polaganja završnog ispita i dobijanja sertifikata potpuno besplatno. Sertifikat je priznat u Srbiji i mnogim zemljama Evropske unije, a završni ispit sastoji se od pismenog dela, koji se odnosi na gramatiku i vokabular i usmenog dela, koji se odnosi na konverzaciju.

Pored škole stranih jezika, Akademija Oxford nudi vam mogućnost srednjeg obrazovanja, stručne kurseve i obuke, prekvalifikacije i dokvalifikacije za veliki broj zanimanja, kao i školu računara. Pored osnovne obuke za korišćenje računara, organizujemo i kurseve programiranja: C, C++, Visual Basic, Java, Java Script, PHP, Delphi. Naročito interesantnu oblast predstavljaju Autodesk obuke i to: 3D Studiomax 2012 (3D dizajn), AutoCAD 2012 2D, AutoCAD 2012 3D, animacija i vizuelizacija u okviru MAYA obuke, te kursevi vezani za korišćenje Adobe Photoshop-a.

Akademija Oxford specijalizovana je za pružanje prevodilačkih usluga za više od 30 svetskih jezika, sa ili bez pečata sudskog tumača. Naš prevodilački centar jedan je od vodećih u Srbiji i regionu. Prevodioci i sudski tumači Akademije Oxford su visokoobrazovani, stručni i poseduju veliko iskustvo u svom poslu. Usluge prevođenja nudimo u svim gradovima Srbije, Federacije BiH, Republike Srpske, Crne Gore, kao i za sve države Evropske unije.

Naš moto je GOVORITE TAKO DA VAS SVI RAZUMEJU i toga se zaista pridržavamo!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost