AK Kompresor - ovlašćeni prodavac i serviser Nissan, Renault, Autoland i Jeep vozila

Žorža Klemansoa 19 
11000 Beograd (Stari Grad) 
T: 011/715‑5601, 715‑5603

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-19:00
Utorak Tu
09:00-19:00
Sreda We
09:00-19:00
Četvrtak Th
09:00-19:00
Petak Fr
09:00-19:00
Subota Sa
09:00-15:00
Nedelja Su
ne radi

Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. U sastavu kompanije nalaze se dva servisna centra, u Rakovici i na Dorćolu, koji su opremljeni po najsavremenijim standardima proizvođača. U njima možete dobiti visok kvalitet usluge od strane ljubaznog i kvalifikovanog servisnog osoblja. Auto kuća Kompresor raspolaže različitim brendovima u ukupno četiri prodajna salona: Renault-Dacia, Nissan, Jeep-Alfa Romeo, Fiat-Fiat Professional. Takođe, vrši prodaju korišćenih vozila u centru za prodaju i otkup korišćenih vozila – Autoland. Auto kuća Kompresor u svojoj bogatoj ponudi ima najsavremeniji limarsko-karoserijski centar, agenciju za registraciju vozila, tehnički pregled na Dorćolu, kao i SIXT Rent a car i full service leasing Mega Rent. Danas, svako dvanaesto vozilo koje se proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto kući Kompresor.

Sredinom 2006. godine, Auto kuća Kompresor postaje deo dilerske mreže Renault-Nissan Srbija. U julu 2010. godine, postaje deo dilerske mreže Fiat automobili Srbija i zvaničan prodavac i serviser Fiat vozila. Svoju uslugu proširuje ponudom premijum brendova u februaru 2011. godine, kada postaje i ovlašćeni diler i serviser vozila marke Chrysler, Jeep i Dodge.

Centar za prodaju korišćenih automobila - Autoland, pod tim imenom posluje od 2011. godine. Autoland svojim kupcima nudi jasnu sliku o stanju vozila kao i visok kvalitet ponude vozila brendova koje zastupa.

U oktobru 2013. otvoren je Centar za karoserijske radove AK Kompresor u Pančevu, deo kompanije koji je specijalizovan za popravke ostećenih vozila izazvanih saobraćajnim udesom. Njegova vizija je da u što kraćem roku dovede vozilo u besprekorno stanje i vrati ga na put, pritom garantujući savršenu uslugu i kontrolu kvaliteta odrađenih radova na najvišem nivou.

Novi salon premium brendova Jeep i Alfa Romeo, otvoren je u junu 2015. godine, u ulici Žorža Klemansoa 19. Na jednom mestu sada se nalazi i prodajno i servisni centar, gde klijenti mogu naći sve za svoje četvorokaše.

Novi salon brenda Nissan (otvoren u januaru 2015. godine) i novi salon brenda Renault (otvoren u januaru 2016. godine), nalaze se u ulici Žorža Klemanosa 19, i spadaju u najmodernije na Balkanu. Novi koncept prostora za kupce pruža osećaj zadovoljstva. Led ekrani, celokupan ambijent i usluga na nivou očaraće sve posetioce salona.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost