AHT transplantacija kose

Molerova 3 
11111 Beograd (Vračar) 
M: 066/012‑666

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-17:00
Utorak Tu
09:00-17:00
Sreda We
09:00-17:00
Četvrtak Th
09:00-17:00
Petak Fr
09:00-17:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Transplantacija kose pokazala se kao najefikasniji i najdelotvorniji metod rešavanja problema gubitka kose. Opadanje i proređivanje kose je česta pojava, kako kod muškaraca, tako i kod žena, međutim, iako su uzroci ove pojave danas poznati nijedna metoda nije se pokazala jednako uspešnom kao presađivanje kose.


Sa najdužom tradicijom, iskustvom u regionu i preko 1000 procedura širom sveta, AHT metod transplantacije kose je trajno rešenje za kosu koja je proređena ili opala. AHT metod jedini u regionu koristi ATP-v, kao i Hypothermosol elemente koji dodatno stimulišu i pothranjuju folikul dajući mu najveći procenat za preživljavanje od bilo koje druge metode presađivanja kose.


Ovaj metod nastao je usavršavanjem FUE, a kasnije DHI metode, praćenjem najnovijih tehničkih dostignuća. Danas AHT metod predstavlja bezbolnu proceduru koja daje prirodne rezultate i najmanje invazivnu metodu koja se primenjuje. Prednost ovog metoda nad ostalim čini potpuno otklanjanje rizika od oštećenja folikula dlake tokom ekstrakcije, odlaganja i implantacije. Bez bola i ožiljaka, upotrebom najsavremenijih instrumenata i tehnologije, postižu se potpuno prirodni rezultati.


Mi težimo praćenju svetskih trendova u presađivanju kose i koristimo najsavremeniju opremu, metod i bio elemente. Naš metod postigao je zavidne rezultate i postao vodeći na Balkanu. Tim specijalista, obučenih da zadovolje najviše standarde, obaviće sve neophodne analize pacijenta i na osnovu proračuna uspostaviti dijagnozu pre samog postupka transplantacije.


Naš cilj je da pomognemo što većem broju ljudi koji imaju problema sa gubitkom kose. Stoga Vas pozivamo da nas posetite i povratite svoje samopouzdanje i kvalitet života. Neka AHT metod bude Vaš izbor u borbi protiv opadanja kose!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost