• Agencija za selidbe Selidbe Novi Sad

  Dr Ketrin Mekfel 56 
  21208 Novi Sad (Sremska Kamenica) 
  M: 066/129‑129

  Kategorije

  Pratite nas preko drustvenih mreza:
  https://plus.google.com/+Selidbenovisad021
  https://www.facebook.com/selidbe.novi.sad.021

  Agencija za selidbe Novi Sad vam stoji na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini non stop. Usluge agencije za selidbe u Novom Sadu podrazumevaju sve prateće usluge koje podrazumeva selidba: besplatna procena selidbe, kombi prevoz, kamionski prevoz, pakovanje, kutije za selidbe, utovar i istovar, demontaža i montaža nameštaja, fizički radnici i transport robe na teritoriji Novog Sada i šire.
  Ranije je svaka selidba podrazumevala ogroman posao i sigurno nedelje pripreme i realizacije. Danas selidbu možete da obavite za dan ili dva. Ne verujete?

  Pozovite nas na bilo koji od raspoloživih kontakt telefona i uverićete se da sada može i brže i efikasnije i jednostavnije. Agencija za selidbe Novi Sad jeste vaš pravi odabir ukoliko vam je potrebna brza selidba, koja je istovremeno i veoma povoljna.

  Naša agencija na domaćem tržištu ima reputaciju dobrog saradnika već godinama, tako da svi naši dosadašnji klijenti mogu da posvedoče da su sa nama imali samo pozitivna iskustva. Ukoliko i vi želite da se preselite u Novi Sad ili možda iz Novog Sada, jedini pravi izbor jeste naša agencija.

  Osnovnu ponudu naše agencije čini organizacija selidbe i sve prateće usluge, ukoliko vam budu potrebne. U sklopu naše ponude, možemo da vam obezbedimo najpre besplatnu procenu selidbe, koja podrazumeva da procenjujemo obim selidbe, koliko dana će trajati, koliko će vas na kraju koštati, da li je potrebno angažovati dodatnu opremu, i slično.

  Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

  Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

  Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

  Vaša recenzija

  Ulogovani ste kao Log Off?
  Vaša ocena
  Kliknite da ocenite
  © 1998-2020 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost