Agencija za nekretnine Raičević nekretnine

Deligradska 26 
11000 Beograd (Savski Venac) 
T: 011/4076‑384, 3619‑516, 3619‑517

Kategorije

Agencija Raičević nekretnine poseduje više od deset godina iskustva na tržištu nekretnina. Utemeljena na porodičnim vrednostima, agencija unosi novitete i osveženja u svet nekretnina, verujući da proces kupoprodaje predstavlja mnogo više od obične trgovine – u pitanju je proces zasnovan na uzajamnom poverenju i sjajnom iskustvu svakog našeg klijenta.

Agencija nudi kompletnu profesionalnu uslugu koja će zadovoljiti sve vaše potrebe. Od prodaje i izdavanja, preko pravno-stručnih saveta i procene nekretnina, agencija Raičević nekretnine ima stručnjake u svakoj oblasti koji će vas vešto voditi od početka do kraja vašeg putovanja svetom nekretnina.

Naša misija je da vas dovedemo do doma iz vaših snova na najlakši i najzanimljiviji način, a da pritom možete da osetite potpuno poverenje u svakog našeg agenta koji je zadužen za kupovinu ili prodaju vaše nekretnine.

Pozovite nas i proverite zašto nam se svake godine obrati na stotine porodica kojima smo pomogli da ostvare sve svoje stambene planove i lako dođu do doma koji je skrojen baš po njihovoj meri.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost