Agencija IDEAS work and travel

Beogradska 36 
11000 Beograd (Vračar) 
T: 011/406‑9158, 408‑5597

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-17:00
Utorak Tu
09:00-17:00
Sreda We
09:00-17:00
Četvrtak Th
09:00-17:00
Petak Fr
09:00-17:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Agencija IDEAS je osnovana 2007. godine u Beogradu. Bavi se programom studentske razmene Work and Travel (Radi i Putuj). Svi zaposleni u agenciji su bivši učesnici Work and Travel programa, tako da između ostalog, kod nas uvek možete saznati sve o programu i poslovima u Americi iz ličnog iskustva.

Agencija je izlistana na sajtu ambasade SAD-a u Srbiji, kao jedna od sertifikovanih za obavljanje programa Work and Travel programa. Sarađujemo sa nekoliko Sponzorskih agencija iz SAD-a, koje su na listi administracije SAD-a, kao ovlašćene da sprovode Work and Travel program. To su CSB International Inc, American Exchange Organization, Spirit Cultural Exchange, Center for International Career Development.

Kvaliteti agencije su pouzdanost, kvalitet i stalna podrška i dostupnost našim studentima, ne samo tokom trajanja aplikacionog procesa već i prilikom radnog i turističkog dela programa u Americi.

Iskustva učesnika u našem programu Work and Travel možete pogledati i na našem sajtu i kroz priče učesnika, kao i kroz video zapise.

Verujemo da je naša obaveza da vas što bolje pripremimo za Work and Travel program i zato agencija IDEAS nudi set besplatnih usluga, jedinstvenih na našem tržištu, koje će Vas u potpunosti pripremiti za sve izazove koji vas čekaju u Americi.

  • Svi kandidati prolaze pripremni čas/časove sa našim profesorom, pre samog intervjua sa poslodavcem.
  • Obezbedili smo časove enegleskog jezika za naše kandidate. Kandidati su podeljeni u grupe, u zavisnotsi od trenutnog nivoa znanja jezika.
  • Sa našim zaposlenima, pre samog intervjua u ambasadi, prolazite ceo proces i pitanja i upoznajate se šta vas očekuje u ambasadi. Na vama je samo da dobijete vizu.
  • Organizujemo orijentacije i pripreme za pojedinačne poslove, zajedno sa našim prošlogodišnjim učesnicima. Trenizi za servere i ostalo osoblje u restoranima je uključeno.
  • Dok boravite u Americi, stalna podrška i dostupnost naše agencije Vam je na raspolaganju u vezi sa svim pitanjima
  • U saradnji sa finansijskim institucijama, obezbeđujemo studentske kredite u iznosu do 1400 eur-a. Krediti su u potpunosti beskamatni za studente, nema skrivenih troškova, i mogu se otplatiti u svakom trenutku.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2019 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost