Advokat Mihajlo Bulajić

  • (2 recenzije)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Recenzije

Teodora Lazic
Teodora Lazic

Odlican advokat stvarno sve pohvale,brz i efikasan,sve lepo pojasni strankama,oni su vodili predmet mom suprugu i meni za eksproprijaciju zemljista,mi smo prezadovoljni uslugama i ljubaznoscu,to su jedini advokati u Prokuplju koji ne uzimaju procetan narodu ,dok drugi uzimaju i po 10,15 pa cak i vise,drugi advokati navedenom advokatu mogu samo da zavide,jer su shvatili da postoji neko mnogo bolji od njih i da imaju ogromnu konkurenciju.Cak i moj suprug koji radi u opstini govori da svi imaju lepo misljenje o advokatu,a ostali su samo ljubomorni i ne znaju kako da iskazu ljubomoru pa udaraju na negativne komentare,kao sto je to uradila osoba koja je poslala komenatr pre mene.A to da je njegova supruga uzima od stranaka i po 100.000 hiljada dinara za troskove to je ogromna laz,oni su celoj nasoj familiji radili predmete i nikome od danas nisu uzeli ni dinar,i ako smo svi mi imali duplu svotu novca,nego osoba koja ih je nazvala ,,hostaplerima' tek sada mozemo da vidimo na sta su sve spremni ljudi zarad ljubomore.

  • 08-11-2021
Ivan Vukadinović
Ivan Vukadinović

Hohštapleri. Njegova žena je vodila slučaj za ekspropriaciju i zamislite hoće da naplati 100 000 din. za troškove! I to od ukupne sume od 220 000 din. Znači hoće čoveku da uzme skoro pola novca. Ne preporučujem ovog advokata uopšte. Kao prvo zašto preko žene idu slučejevi? Šta je on, predsednik? jako je loše vodio jednostavan slučaj podele njive na 4 dela gde je od većinskog vlasnika čovek postao manjinski vlasnik. Čak štaviše taj stariji čovek je dao punomoćje ovom advokatu i samim tim on će uzeti novac a ovom jadnom čoveku. šta ostane. Treba uhapsiti ovog advokata, ne samo da ga ne preporučujem!!

  • 10-09-2021
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.