Advokat Lea Gerasimović

  • (3 recenzije)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije

Recenzije

Snežana Arandjelović
Snežana Arandjelović

Osećam snažnu potrebu da podelim svoje iskustvo koje sam imala sa advokatom gdjom Leom Gerasimović i njenim timom. U situacijama kada smo primorani da probleme rešavamo sudskim putem, veliko je olakšanje i neprocenjiva pomoć imati pored sebe osobu koja zahvaljujući svojoj stručnosti i ubedljivosti uliva sigurnost i poverenje. Pouzdanost, profesionalnost i entuzijazam kojima se odlikuje, u skladnoj su ravnoteži sa prisnim i toplim odnosom koji kao melem pokrivaju rane na duši koje su uvek deo ovakvih situacija, posebno kada se radi o porodičnim problemima gde smo posebno emotivno pogodjeni. Stalna dostupnost i mogućnost da prodiskutujemo o dilemama i problemima, kao i sveobuhvatno i objektivno sagledavanje, bile su od izuzetne su pomoći. Izražavam duboku zahvalnost na podršci i prijateljskom odnosu koji su mi je pomogli da podnesem brojne stresove i istrajem na putu koji je život nametnuo.

  • 04-10-2023
Sonja i Goran Mrđenović
Sonja i Goran Mrđenović

Lea je fantastican advokat,sve resava maksimalno brzo,bez praznog hoda,svaku informaciju dva put proveri,svaki mail momentalno prosledi..Komunikacija na engleskom je na visokom nivou,a svaki sastanak veoma produktivan.Osecala sam se kao glavni klijent i ako je za kancelariju ovakvog renomea ovo bio jednostavan slucaj.Na svako moje pitanje,Lea je imala spreman odgovor i uvek bila dva koraka ispred.Svojom inteligencijom,sarmom i znanjem dobila je moje dozivotno poverenje. Sve pohvale za operativca iz senke,Leinu desnu ruku Iliju Backovica,zaista ste odlican tim.

  • 30-07-2023
AButuli
AButuli

Lea je predana pružanju kvalitetne pravne pomoći koja rezultira izvanrednim rezultatima za klijente. Oni su vešti u komunikaciji i pružaju jasne, precizne i razumljive savete, što omogućava klijentima da se osećaju sigurno i informisano tokom celog pravnog procesa.

  • 08-06-2023
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!