Advokat Goran Belić

  • (9 recenzija)
Ovo je Vaš biznis?

Upravljajte svojim profilom potpuno besplatno! Potvrdite i ažurirajte informacije, odgovorite na recenzije i komunicirajte sa svojim klijentima.

Potvrdi informacije

Adresa

U blizini
Parking
Gradski prevoz
Prikaži još

Recenzije

Dragan M. Jonić
Dragan M. Jonić

Odgovoran je za zločin ekocida prilikom izgradnje male hidroelektrane u selu Rakita, za bezobzirno kršenje zakona prilikom polaganja cevi u korito dubokih voda, probijanja brana za zaštitu od poplava, nepoštovanja pravosnažnih sudskih rešenja i fizičkog obračuna sa meštanima. Iako se firma investitora ne vodi na njega, on je njen pravni zastupnik i sve ovo bi morao da zna. Ako ne zna, znači da nije dobar pravnik. Takođe, gradi nezakonitu vikendicu na Savskom nasipu. Goran Belić je potpuno nedostojan za bavljenje advokatskom profesijom. Da mogu, ocenio bih ga nulom.

  • 04-03-2020
Andrijana Spasov
Andrijana Spasov

Koristi svoju struku da nalazi rupe u zakonu i na taj način nesmetano izgradi derivacionu mini hidroelektranu Zvonce sa cevima dugačkim 2,7 km. Sramota.

  • 09-06-2019
Zivota Milanovic
Zivota Milanovic

Pravnik koji na jako cudan nacin razume postovanje zakona pri izgradnji MHE u selu Rakita , unistavanje seoskih puteva ,izazivanje klizista i uzurpacija tudje imovine ............

  • 26-02-2019
funny canal
funny canal

.

  • 26-02-2019
Душан М. Бодирога-Боди
Душан М. Бодирога-Боди

Ne zaslusuje da ga angazujete jer radi protiv svoje drzave i svog naroda. On je odgovoran za devastaciju sela Rakita.

  • 25-02-2019
Milica Petrović
Milica Petrović

Znate li koliko je zakona i propisa ovaj prekršio gradeći MHE u Rakiti? Znate li koliko je patnje naneo celokupnom tamošnjem stanovništvu? I mimo svih propisa, on i dalje tamo kopa, gura reku u cev, uništio je ljudima živote, dovodi batinaše da se obračunavaju sa meštanima, pogledajte snimke, ne želite da imate bilo kakvog posla s ovim!

  • 21-12-2018
Milica Petrovic
Milica Petrovic

Znate li koje je sve zakone ovaj prekršio gradeći MHE u Rakiti? Ubija reku, uništava sve okolo, unakazio je jedno lepo selo, naneo silnu patnju i boj meštanima i to ga uopšte ne interesuje. Bezbolan je, slava osiono, pokvaren, NE ŽELITE DA IMATE BILO ŠTA S OVAKVOM OSOBOM!

  • 21-12-2018
Nensi Radojkovic
Nensi Radojkovic

Paravan za pravog investitora na MHE Zvone, Rakita. Zalosno.

  • 10-12-2018
Radulovic Lou
Radulovic Lou

Savestan investitir ( MHE rakita) bira nadzornika gradilišta kome ne trebaju batinaši. To privatno obezbeđenje me je sprečilo da se krečem koritom reke , ivicom šume, van ograde gradilišta u potrazi za zaštičenim vrstama gljiva.Advokat koji plača obezbeđenje u cilju sprečavanja kretanja ljubitelja prirode je svakako loš izbor. Čak i da vam bude komšija.

  • 07-12-2018
Napiši recenziju

Ocena:

Netačni podaci?

Ukoliko ste primetili grešku u objavljenim podacima, molimo Vas da nam prijavite.

Prijavi grešku!