Admiral Slot Club

Takovska 45 
11108 Beograd (Palilula) 
M: 060/222‑7374

Radno vreme

Ponedeljak Mo
10:00-04:00
Utorak Tu
10:00-04:00
Sreda We
10:00-04:00
Četvrtak Th
10:00-04:00
Petak Fr
10:00-04:00
Subota Sa
10:00-04:00
Nedelja Su
10:00-04:00

Admiral Slot Club je osnovan 2000. godine, kao deo multinacionalne grupacije Novomatic, koji je jedan od najvećih proizvođača aparata za igre na sreću u Evropi. Novomatic grupacija se brine da pri dizajniranju svojih aparata zadovolji interesovanje svih svojih igrača, prateći najnovije svetske trendove.

Niz zanimljivih igara, najbrža isplata dobitnicima i ime koje smo izgradili u svetu igara na sreću je garant kvalitetno provedenog vremena u Admiral klubovima.

Nastojimo da igračima omogućimo jedinstven doživljaj i nezaboravno igračko iskustvo, stoga svakom igraču na raspolaganju stoji ljubazno i veoma profesionalno osoblje.

Novi bonus sistem je inovacija koju smo pokrenuli, a koja svojim funkcionalnostima pomera granice tehnologije i zabave. Takva jedna inovacija omogućava pristup sredstvima i transfer kredita zajedno sa različitim vrstama bonusa koji se mogu osvojiti.

Ambijent je još jedan u nizu detalja kome smo posvetili posebnu pažnju. Počev od spoljašnjeg izgleda koji je za igrače, ali i za sve prolaznike veoma atraktivan, preko unutrašnjosti lokala, koji su osmišljeni tako da igrači imaju utisak da se nalaze u najvećim svetskim kazinima, pa sve do malog privatnog kutka koji većina lokala poseduje, gde igrači mogu popiti omiljeno piće sa društvom.

Sa posebnom paznjom, često organizujemo dešavanja u našim klubovima koja podrazumevaju koktel večeri, tematske žurke, a sve to uz primamljive džekpotove i uvek neko novo iznenađenje.

Kroz projekat (“Responsible Gaming”) nastojimo da proširimo svest društva da su igre na sreću, sa svim potencijalnim dobicima, namenjene isključivo punoletnim osobama.

Možete nas pronaći na 55 lokacija širom Srbije.

Dotaknite budućnost!

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost