• Addiko Bank bankomat

    Majora Zorana Radosavljevića 11 
    11273 Beograd (Zemun) 
    T: 0800/303‑303

    Kategorije

    Addiko banka stabilno posluje i prisutna je na tržištu Srbije još od 2002. godine. Od sredine 2015. godine u vlasništvu je globalnog investicionog fonda Advent International i Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD). Oba vlasnika, Advent International i EBRD, imaju dugu istoriju ulaganja u finansijsku industriju u srednjoj i istočnoj Evropi, uporedo sa ambicioznim razvojnim planovima Addiko banke na njenim ključnim tržištima.

    U fokusu poslovanja banke su osnovni bankarski proizvodi, koji klijentima pružaju veću vrednost, dok je komunikacija jednostavna i direktna. Identitet brenda koji od jula 2016. godine posluje na tržištu Srbije predstavlja novu poslovnu strategiju banke, njenu jedinstvenu poziciju, ali pre svega posvećenost unapređenjima i promeni koncepta bankarstva za koji se banka zalaže, a to je praktično bankarstvo. Addiko banka se fokusira na suštinu poslovanja i odnosa sa klijentima, efikasna je i komunicira jednostavno, što čini osnovu praktičnog bankarstva.

    Addiko banka je novi brend pod kojim bivša Hypo Group Alpe Adria AG posluje od 11. jula u Srbiji i na ostalim tržištima u regionu.

    Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

    Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

    Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

    Vaša recenzija

    Ulogovani ste kao Log Off?
    Vaša ocena
    Kliknite da ocenite
    © 1998-2018 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost Prijavite promenu