Active English School

Svetog Save 28/A 
11000 Beograd (Vračar) 
T: 011/2436‑745
M: 063/828‑9964

Radno vreme

Ponedeljak Mo
09:00-21:00
Utorak Tu
09:00-21:00
Sreda We
09:00-21:00
Četvrtak Th
09:00-21:00
Petak Fr
09:00-20:00
Subota Sa
09:30-16:00
Nedelja Su
ne radi

Active English School je osnovan davne 2000. godine od strane ESOL (English for Speakers of Other Languages) predavača iz Britanije. Naši profesori su ceo život okruženi engleskim jezikom, neki zato što im je engleski maternji jezik, neki zato što su živeli i studirali u inostranstvu - tačnije, u engleskom govornom području. Svi naši profesori sa velikom profesionalnošću i strašću pristupaju odgovornom poslu podučavanja mladih umova. Cilj nam je uvek bio da naši učenici ne samo nauče da razumeju, govore, pišu i čitaju engleski jezik sa, naravno, odličnim poznavanjem gramatike, već i da vremenom na engleskom počnu da razmišljaju - na taj način mogu savršeno da se uklope u bilo kojoj zemlji u inostranstvu.

Kako bi uspeli u današnjem svetu, mladima je potrebno nekoliko ključnih sposobnosti, od kojih je jedna dobro poznavanje engleskog jezika. Sa znanjem koje su kod nas stekli i postignutim uspehom na polaganju za jedan od međunarodno priznatih sertifikata, mnogi od naših učenika uspeli su da upišu fakultete ili se zaposle u inostranstvu. Deca i mladi vole da dolaze kod nas na časove zato što je veselo, zabavno i jezik uče u kreativnoj i opuštenoj atmosferi. Grupe se sastoje od maksimalno 10 učenika, što je optimalan broj za ovakav rad zato što se među grupom odvija stalna komunikacija. Zbog svega toga naši đaci često kod nas dolaze i po 10 godina, sve dok ne dobiju neki od međunarodno priznatih sertifikata - FCE, CAE i CPE.

FCE - First Certificate in English

CAE - Certificate in Advanced English

CPE - Certificate of Proficiency in English

Sa ponosom ističemo da smo do sada ostvarili 100% prolaznost na ovim ispitima.

"Da nije bilo tečaja engleskog jezika koji sam pohađala kod vas pre deset godina i ispita koji sam položila, ne bih dobila posao niti bih mogla da pohađam Masters studije iz poslovne administracije u Edinburgu. Sada sam finansijski menadžer beogradskog ogranka jedne poznate međunarodne farmaceutske kompanije. Vaša škola je jedinstvena i iz tog razloga ja želim da i moja ćerka uči engleski kod vas."

Lana Vuković

Budite prvi koji će ostaviti recenziju!

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2022 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost