ABC Link

4 1
1 recenzija
4
5
Професионалци, без премца...
Poručnika Spasića i Mašere 22/A 
11000 Beograd (Čukarica) 
T: 011/2393‑570, 2399‑630

Radno vreme

Ponedeljak Mo
08:00-17:00
Utorak Tu
08:00-17:00
Sreda We
08:00-17:00
Četvrtak Th
08:00-17:00
Petak Fr
08:00-17:00
Subota Sa
ne radi
Nedelja Su
ne radi

Fini materijali i poslednji svetski standardi garant su za uspešan san i novo iskustvo, koje Vam kao rezultat donosi zagarantovano zadovoljstvo!

Ako izaberete Aviva podlogu, dobijate besprekoran kvalitet, koji omogućava svaki deo detaljno konstruisan kako bi zadovoljio poslednje svetske standarde. Ukratko ćemo opisati ključne faktore koji bi trebalo da utiču na Vas prilikom odabira latoflex krevetne podloge.

Osim dobrog odabira dušeka, vrlo je važno pravilno odabrati i odgovarajuću elastičnu podlogu, jer tek kombinacijom ta dva proizvoda dobija se konačan efekat, odnosno mirno i zdravo spavanje.

Treba imati na umu da svi kvaliteti jednog dušeka u potpunosti dolaze do izražaja tek ako se dušek kompletira sa odgovarajućom podlogom koja će se staviti ispod njega, jer ukoliko je podloga loša možemo značajno umanjiti kvalitet ležanja čak i kada smo odabrali dušek visokog kvaliteta.

Ako dušek, na primer, stavimo na tvrdu podlogu koja se ne savija pod opterećenjem, ona će svojom neelastičnošću oduzeti deo vrednih karakteristika dušeka, a naročito udobnost. Elastične podloge s letvicama preuzimaju na sebe deo reakcije dušeka na težinu tela, te tako doprinose kvalitetnom podupiranju tela i mirnijem spavanju.

Međutim, nije dovoljno samo da se podloga sastoji od elastičnih letvica. Bitno je da letvice budu postavljene u odgovarajućem razmaku. Što su letvice gušće, to je podloga bolja, jer ako su previše retko raspoređene smanjeno je podupiranje dušeka u pojedinim delovima, a time i tela pri ležanju.

Osim što elastična podloga direktno utiče na udobnost dušeka, ona može povećati i njegovu trajnost. Razmaci između letvica osiguravaju dobru cirkulaciju vazduha oko dušeka, odnosno njegovo provetravanje.

Kada se proba udnobnost dušeka u prodavnici, treba obratiti pažnju na kakvoj podlozi je postavljen, jer ako je u pitanju drugačiji tip podloge od one na kojoj ćemo dušek koristiti kod kuće može nam se činiti da to nije isti krevet.

Vrlo je važno odabrati odgovarajuću elastičnu podlogu uz odgovarajući tip kreveta, odnosno dušeka!

Recenzije (1)

Želite li da dodate Vašu recenziju?

Vaše iskustvo može pomoći drugim korisnicima PlanPlus‑a.

Molimo Vas da se ulogujete preko društvenih mreža ili kao PlanPlus korisnik, kako bi Vaša recenzija bila objavljena na ovoj strani.

Vaša recenzija

Ulogovani ste kao Log Off?
Vaša ocena
Kliknite da ocenite
© 1998-2021 Contrast Uslovi korišćenja Privatnost