TVI - Fire Protection Equipment

  • (6 reviews)
Is this your business?

Manage your profile completely free! Confirm and update information, respond to reviews and communicate with your customers.

Confirm information

Address

Public transport
Show more

Reviews

Boban Z
Boban Z

Od kada im se promenio kompletan kadar, postali su jako loši. Pre 5 godina su bili majstori u svom poslu. Serviseri loši i neupućeni, organizacija za izvršenje posla loša.

  • 12-05-2022
Dejan Ž
Dejan Ž

Osoba zadužena za prodaju opreme im je neprofesionalna. Na svaki vid komunikacije odgovarao mi je drsko. Podizvođač kojeg angažuju prilikom radova ne prijavljuju, pa samim tim ne možete da imate uvid da li je isti ovlašćen za postavljanje instalacija, što je suprotno Zakonu.

  • 04-05-2022
Nikola P
Nikola P

Na dokumentu kontrolisanja instalacija za automatsku dojavu požara stoji ime kontrolora koji nije prisustvovao redovnom šestomesečnom servisu. To nije u skladu sa propisima. Da ne pričam o tome koliko vas time ne poštuju, da vam za cenu koju im platite (nije mala) ne pošalju kompetentno lice na kontrolisanje. A u zakonskoj obavezi su da tako postupaju… 👎

  • 13-04-2022
Petar P
Petar P

Izvesni monter Nemanja im je katastrofa! Pola ga ne razumeš šta ti kaže i na sve odgovara drčno i bezobrazno. Primetio sam da kada dođu u kontrolisanje instalacije, isto obave jedni ljudi, a na ispravi o kontrolisanju sistema piše da je obavilo drugo lice. Znači, na teren vam ne pošalju kompetentno lice. Uzimajući u obzir da je kontrolisanje zakonska obaveza koja nalaže da sve bude u skladu sa istim, preporučujem da ih zaobiđete u širokom luku.

  • 08-04-2022
Siniša Pavlović
Siniša Pavlović

Ne bih preporucio. Angazujete ih da obave posao, kupite opremu, za odrzavanje te iste opreme morate da se nagađate sa njima i oko cene i oko svega. Dosta mojih saradnika se zalilo i na ponasanje zaposlenih i kvalitet usluge koji je znatno los.

  • 25-03-2022
Marko B
Marko B

Ne preporučujem saradnju. Nemaju poštovanja prema korisniku. Zauzimaju stav kao da moraju da se mole da ti završe posao. Barem u ovoj delatnosti ima dosta firmi koje bi odradile posao, a ne da “rodiš mečku” dok gospodu iz TVI angažuješ.

  • 22-03-2022
Write review

Rating:

Inaccurate data?

If you have noticed an error in the published data, please contact us.

Report an error!