Oral Care - Dental Clinic

  • (3 reviews)
Is this your business?

Manage your profile completely free! Confirm and update information, respond to reviews and communicate with your customers.

Confirm information

Reviews

Zoran Nikolic
Zoran Nikolic

Usluge ove ordinacije koristim još od 2002. godine. Doktor Miroslav Pejović je sve zube sveo na zdravo i od tada nemam problem ni sa zubima niti sa zubarima. Sobzirom da u poslednjih 18 godina idem samo na preventive preglede, mislim da je to dovoljno da je doktor veliki stručnjak i kvalitetan doktor. Vredi sačekati red u njegovoj ordinaciji ako znate da nećete to činiti celoga života kao kod pojedinih.

  • 19-04-2020
Ivana Stamatovic
Ivana Stamatovic

Od 2002 godine sam korisnik usluga stomatološke ordinacije Oral care. Prezadovoljna sam kvalitetnom radu dr Miroslava Pejovića, izuzetan stručnjak. Sve pohvale i od srca preporučujem.

  • 12-02-2020
Radmila Tamindzic
Radmila Tamindzic

Ova ordinacija postoji još od 2007. godine, a još nema nijedan komentar, što nije ni čudo jer je treba zaobilaziti u širokom luku. U neuglednom prostoru radi jedan nestručan i nekorektan stomatolog, dr Miroslav Pejović, bez sestre, što otežava i produžava intervencije, radi samo uveče i noću, nema radno vreme, ne poštuje ni dogovoreno vreme sa pacijentima koji ga nreteko čekaju ispred, ne izdaje fiskalne račune, što onemogućava reklamaciju. Dva i po meseca mi je radio skeletiranu potezu, namučio me je kao niko u životu, nagutala sam se antibiotika i analgetika, rasklimao mi je i uništio dva nosača proteze koju mogu da bacim u đubre jer mi se zubi klimaju i bole me, a ne pada mu na pamet da mi vrati novac. Već sam ga prijavila odgovarajućim inspekcijama i nastaviću do kraja da se borim za svoja prava.

  • 07-03-2019
Write review

Rating:

Inaccurate data?

If you have noticed an error in the published data, please contact us.

Report an error!